Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz haromegesz14 #66 üzenetére

A felkészülés magántanárral történt, de nem vettem sok órát, összesen 16-ot (45 perc). Ez hetente kétszer másfél órát jelentett. Itt gyakoroltunk sokféle dolgot, de a hangsúly a beszéden volt, illetve a megírt szövegek kiértékelésén. Hatékonyak voltunk, jó tanárt fogtam ki, egy amerikai srácot.

A gyakorlás úgy nézett ki, hogy azokat a feladatokat oldottam meg, amik a honlapon szerepeltek. Semmi mást. Ott fent van egy 6 hetes és egy 4 hetes tanfolyam, ami nem tudom mitől ennyi hetes, fent volt kompletten az egész. Ezek interaktívak, a használatukhoz csak regisztrálni kell a honlapon. Ugyan azok a feladatok vannak, mint a vizsgán, pár apróbb szükségszerű módosítással.

Ezen kívül volt még 3 archív sor, ezeket is végigcsiáltam, ezek 100%-ban olyanok, mint a vizsgán, audio fileokkal, megoldókulccsal, mindennel.

Ennyi volt az összes készülés, ezeket csináltam meg, ami a honlapon elérhető, mindet csak egyszer, de kivétel nélkül mindegyiket. Emellett a tanár segített a szóbeli feladatokban és a két írott szövegben. Ezekhez is van marha jó két-két oldalas útmutató a honlapon, abban is nagyon sok jó tanács van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés