No igen, a hagymaleves cipóban... az elég ultimate Bár így, hogy itthon is van kenyérsütő, megoldható lenne... hm... ötletet adtál.
Lehet bele egyébként sajtot reszelni pluszban is, rosszabb nem lesz, de az nekem már egy kicsit sok. Ez az alap, de a forráskód nyílt, úgy pimpeli mindenki ahogy akarja.
A kiskanál az enyhén púpozott. Mivel az elején óvatos duhajok voltunk, biztos kell még bele, ott meg már apránként adagolod, de így a korrekt: enyhén púzott.
Mi általában nem állunk meg egy tányérnál, alap a kettő (ezért is készül négyesével a kruton) tányér, és ha még fér, akkor lehet egy fél tányérral lefolytjuk. Aztán meg isszuk rá a vizet, mert a fűszer kívánja
@noxwill: a kezdőt kikérem magamnak, én már huszonévesen is fakanállal csajoztam sikeresen
[ Szerkesztve ]