Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Löncsi
őstag
Elég menő lett logout-on feltenni képet gyorshajtásról, ez miért jó amúgy ? Megmutatod, hogy mennyire nem tudod betartani a sebességhatárokat vagy micsoda ? Csak mert nem értem.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Löncsi
őstag
Csak én az ilyesmit inkább szégyellném vagy nem tudom.
Ha már gyorshajtás akkor német sztrádákon készült videókat érdemes megnézni, na azok valóban dögösek.Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
darál0w
Jómunkásember
menő, ne menő, nem azért tettem fel...
német sztrádákon meg száguldozzon a hohér twingoval
btw ez sem száguldás, csak épp kikerülök valakit, aki képes 40-nel menni ott, ahol lehet többel is...bár lehet, hogy ő már sejtett valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Mulderpapa
aktív tag
Mennyi az annyi? 30k?
Közmunka?"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
deicide
veterán
Azt sosem értettem, hogy lehet trafiba úgy belefutni, hogy hátulról kap le? Hisz akkor elmész mellette. Vagy nagyon durván álcázva volt?
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Mulderpapa #6 üzenetére
annyi. majd ledolgozom.
(#7) deicide
szerintem az egyik bekötőn állt...elég sok kis mellékutacska van mindkét oldalon.[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Egy Twingóval? Ugye most csak sz*patsz
Mi történt, előtte voltál gokartozni és benned maradt az adrenalin?All→M8
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz callmeakos #9 üzenetére
nem tudom mi a meglepő ezen...megy, mint a mérgezett egér.
-
e=mc²
őstag
Ezzel vigyazni kell, mert en a +10km/h -ra alltam be, es mikor lett gps-em, mutatta a valos sebesseget, ott jottem ra, hogy a mutatom nincs felulkalibralva, hanem pontosan mutatja a sebesseget. Aztan rajottem, hogy azert, mert nem megfelelo meretu abroncs van rajta.
Ambulimax Provider
-
deicide
veterán
Ez így van, viszont arra a sablon hozzátartozós választ küldöm, de erre egyébként még nem volt példa, hogy kaptam volna. Egyetlen gyorshajtás a családban asszonyé volt, azzal az autóval követte el augusztusban, amit májusban már eladtunk... de beküldtük az adásvételi szerződést és utána békén hagytak.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
albert8
veterán
twingoval? te állat....
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
törölt tag
nem kunszt volt tanárnőmet alsórakin lőtték le jópár évvel ezelőtt kispolákkal. 30-as táblába futott bele szakadéknak hátszéllel 50 körül nyélgázon és ment a fénykép. azóta is ha jól tudom a falát díszíti.
-
Raucher
tag
"..német sztrádákon készült videókat érdemes megnézni.."
Persze, csak az nem gyorshajtás.
Pontosabban idiótaság sebességkorlátozott szakaszon gyorsan hajtani. (Az még OK, ha 10-20+ sebességgel fényképeznek, mert későn vettél észre egy táblát. De +80-120km/óra, amikor hosszú korlátozás nélküli szakaszok vannak.)Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
Zolaash
senior tag
Ez fotóbolt, a twingo nem is megy hetvennel!
Trolololo...Rip and tear
-
albert8
veterán
válasz callmeakos #21 üzenetére
Persze, hogy nem. Ennél még a nagyapám Ladája is biztonságosabb.
Egyszer ültem egy ilyenbe és már 50-nél városban ki akartam szállni.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
samfishR
senior tag
de hamar kiküldték vagy 2sarokkal odébb le is intettek a kollégáék?
[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Már mopedautókat is büntetnek, mifene
-
föccer
nagyúr
Én most fizetek 45k. Autopálya, 135 km/óra. Természetesen azon a 150méteres szakaszon mérnek, ahol kint mosolyog a 100-at tábla.
[inkább moderáltam saját magamat... ]
Perrsze a szabályszegés az szabályszegés. Nem is akadékoskodom. De mint a baleseti statisztkia is mutatja, teljesen értelmetlen ott a 100-as tábla.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
aero.
veterán
Belesütött a nap a digitális órába mi?
-
titán
-
darál0w
Jómunkásember
ezen csodálkoztam én is...multhét hétfőn lőttek, itt volt egy 4 napos hétvége és mára ideért.
nem intettek le.
#30) aero.
télen befagyott. azota nem üzemel csak a szemmérték#29) föccer
errefele is van pár ilyen szakasz...de mondjuk nem pálya....viszont 110-es tábla, majd vissza 60-ra és megint 110.[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
A címet olvasva egy pillanatra nagyon megijedtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest