Hirdetés

2022. december 10., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2) Szatyor95


Szatyor95
aktív tag

Én azt csodálom, hogy volt bizalmad és elvárásod a játékkal szemben. Az igazi NFS érzés 2006-ban kezdett kihpusztulni. 2010-ben már vége is volt. 2012-ben pedig konkréktan megszégyenítettek egy nevet. Ahol az EA ott van, abból jó nem lesz. Lásd: A Sims 4 kisbabás, medencés esetét. Vagy ott a crysis 2 föld alatti tengere, és egyéb nyalánkságai. Nem érik meg már ezek a játékuk az árukat. Egy jóval korábbi epizód széjjel alázza a mostaniakat sok dologban.

Nyugodj békében Integra!

(#3) Dany007 válasza Szatyor95 (#2) üzenetére


Dany007
veterán

Ez sajnos így van... Ezért ma már töröltem is az egészet és most megy fel a TDU2. Bár arra is azt mondták, hogy az 1 jobb volt. Meglátjuk.

Az a legidegesítőbb ebben a részben, hogy olyan alapvető dolgokat is elcsesztek, amiken nem tudok túllépni. Millió más játék már megcsinálta előttük, de még az NFS is korábban... most meg nesze semmi.
Egy-két kameranézet, nincs belső nézet, nincs zene kategória, idióta rendőrök, unalmas játékmenet, egyhangúság, pici pálya, rettentően kevés autó, szar customizációs lehetőségek (ha már van akkor legyen értelme is)...
Vannak benne jó ötletek és jó megvalósítások, de mindez eltörpül a hibák mellett.

Pár hete az olvastam, hogy most pihentetni fogják pár évig az NFS-t és igazából rá is fér.

(#4) Szatyor95 válasza Dany007 (#3) üzenetére


Szatyor95
aktív tag

Pár évig ilyen borzalmak után jó is, hogy pihentetik az NFS-t. A régi motorosok mindig is vágytak a tuningra, a szoros versenyekre, ahol csak a jó autó, és a játékos tudása számít. Nem pedig az, hogy hány EMP-t nyomsz a másikra. Mindezt egy hatalmas pályán, eltérő útviszonyokkal. Lehetne őket régiókra osztani, mint a Carbonban mondjuk. Lenne egy országúti szakasz, ahol nyílegyenest mehetnél padlóval, 1-2 gyorsforgalmi, ahol lennének kanyarok, de nagyon gyorsak, lennének kanyargós utak drifteléshez, lehetne pár versenypálya is, és a többi. A nézet külön szégyen. Hátul minimum állítható távolságú kamera kéne, előre meg egy, amin csak az utat látod, meg egy, aminél ott a vas eleje is. Meg persze egy belső nézet.

Nyugodj békében Integra!

(#5) Dany007 válasza Szatyor95 (#4) üzenetére


Dany007
veterán

No, az utóbbi pár nap eredménye.... :D

TDU2 felrakva, kipróbálva, törölve. Billentyűzettel katasztrófa az irányítás... kocsik kidolgozása nem tetszett elsőre.. Bár screenshoton láttam szépeket... Mindegy, nem jött be.

NFS MW2012 felrakva, kipróbálva, törölve... Röhej, de akadt picit. (Azért röhej, mert a későbbi és szebb kidolgozottságú Rivals egy csöppet se akadt...) Plusz zavaró volt a vezetés. Gyorsulásnál mindig hullámzott egyet a képernyő, illetve közelebb-távolabb hullámozta a képet.. Zavaró volt. Amúgy szép játék, bár a Rivals összességében szebb volt.
Amúgy meg egy az egyben ugyanaz mint a Rivals.

(#6) Dany007


Dany007
veterán

Pár napja felraktam a TDU első részét... Hát teljesen más feeling ott vezetni. Belső nézetben, váltogatható nézetben... A "vezetési élmény" is teljesen más.
És, ami meglepő grafikailag sincs messze a Rivals-tól. Legalábbis ami az autókat illeti. Csináltam pár screenshotot összehasonlítás képpen és meglepő, hogy alig valamivel tűnik szebbnek a Rivals-os Ferrari Enzo, mint a TDU-s. Leginkább a jobb fényvisszaverődések tűnnek fel, más nemigazán. Tehát a Rivals-os autó szebben, valósághűbben csillog. Ellenben ezt az élményt elrontja, hogy kb "10 méterről" kell nézni az autót játék közben. Plusz ahogy korábban is mondtam, a táj az, ami igazán szebb Rivals-ban. És ennyi. Pedig a két játék között 7(!) azaz hetes év különbség van és persze megannyi VGA generáció. Azért nem semmi.
Nem gondoltam volna anno, hogy 7 év alatt mindössze ennyi fejlődött ez a grafikai részletesség.

(#7) kmisi99


kmisi99
addikt

Nfs MW1 óta nem volt igazi nfs. Volt 1-2 amivel még el lehetett játszani, de azok már nem is nfs ek hanem kb random autós játékok voltak, de amúgy halom fos a legtöbb.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.