Hirdetés
Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz Cs.Orsolya #2036 üzenetére
Hi, én is csak belebotlottam, ebbe a topicba, Talmidához hasonlóan.
régebben elég sok Osho-könyvet olvastam, ő is valami ilyesmiről írt, az egyedülléttel kapcsolatban.
a lényege az volt szerinte, hogy először a az egyedüllétet (direkt nem magányt irok, mert a kettő nem ugyanaz) "kell" először megtapasztalni, ha úgy képes valaki boldog lenni, se ez a boldogság már túl is csordul rajta, tehát van mit megosztania, akkor áll készen, akkor alkalmas egy párkapcsolatra.
ja, és én sem olvastam végig a topicot
mindenesetre, ha egyedül jutottál erre a következtetésre, (nem olvastad valahol, ahogyan én )akkor jó úton jársz -
tzimash
őstag
válasz Cs.Orsolya #2466 üzenetére
regressziós hipnózis. próbáltam, igaz nem szakember közreműködésével, hanem egy hangfelvétel segítségével.
az érdekes a dologban, hogy első alkalommal sikerült visszaemlékeznem, az ezt követő próbálkozásaim viszont sikertelenek voltak.
többen mondták, hogy veszélyes dolog, ezért nem is folytattam tovább ezeket a "kísérleteket". neked mi a véleményed, tényleg veszélyes? milyen káros következményei lehetnek?
egyébként döbbenetes volt, az ellazulást követően, hosszú percekig nem történt semmi, pedig nagyon akartam, hogy lássak valamit, hogy valami "legyen". már fel is adtam az egészet... és ez segített, amit ezután átéltem, éreztem az életem egyik legnagyobb élménye volt.
ami a legfontosabb, választ adott néhány mostani félelmemre, hozzáállásomra bizonyos dolgokhoz. -
tzimash
őstag
az olyan hogy, van egy regressziós hipnózis.mp3 fájl a vinyómon
egy - első hallásra megmosolyogtató - férfihang adja az utasításokat. a felvétel eleje az ellazulást segíti elő, minden testrészre kiterjedően.
a második fele, pedig instrukciókkal lát el az előző életben való vájkálást illetően -
tzimash
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest