Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Ebben mi androidos? Zárt rendszer van rajta, nem? Vagy hogy droidos telefonhoz jó?
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
A videót nézve, hamarabb lesz széttaposva ez az eszköz, minthogy egy szöveges üzenet elkészülhetne.
Mintha FM rádió funkciót is mutattak volna a videón és ez valóban hasznos lehet.
De nagyon hiányolom a KITT támogatást belőle.Esetleg jöhetne még egy 007 edition, ami több irányú videó felvételt tesz lehetővé és tartalmaz egy mini lézerágyút. Kézitusa közben automatikusan ismeri fel az ellenfél szemeit és eliminálja a látóideg végződéseket.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
domos
senior tag
Én 3000Ft körül vettem egy ugyan ilyen hardverű DZ09 karóratelefont, annyiért poénnak elmegy.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Az már undorító, amikor kínai kínait klónoz.
Ennek az órának az eredeti (kínai) kiadását |KINGWEAR (a modellszám egyezik; GT08)| kb 1,5-2 évvel ezelőtt vettem, akkor volt 15k.
Egy biztos; Attól hogy valóban okos egy jószág, és konkrétan mikrotelefon, mitsemhogy óra, az a tény, hogy a boot-logó egy droid, még nem lesz az! Köze sincs hozzá. Egy zárt rendszerű Linux ~féleség fut rajta.
Amúgy, az én darabom 128GB-s kártyát még megette, ráadásul ezzel szemben vízálló kivitel (volt, amíg három darabba nem robbantottam a 2.5D III. generációs Gorilla Glass plexijét).But who is watching the guardians?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest