Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moraraliz
csendes tag
Sziasztok!
Érdekességképpen, ma a következő történt velem egy T-pontban:
Q10-et kerestem, mert nagyon tetszik, de szeretném élőben is megnézni, megfogni, mielőtt megrendelem. Az eladósrác épp nem hülyézett le, amikor kimondtam mit keresek. Mondtam neki, hogy azért kell, mert nem szeretek virtuális billentyűzeten írni, meg szép meg jó, meg satöbbisatöbbi. Azt mondta, hogy a BB az szar és még a viber is fizetős hozzá. Kimondtam, hogy BBM, de ezzel csak összezavartam. Majd a kezembe nyomta a tepsi Note 3-at, hogy nézzem meg, ezen milyen jól lehet gépelni. Oké - mondtam -, de 1. ez az én női kezembe nem való, 2. nem kell Samsung, 3. nem kell android. Akkor nézzem meg a galaxy s4-et. Elismételtem az előbbi mondatot. Ezután magabiztosan mosolyogva, "na akkor eztfigyeldilyetmégnemláttál" pillantását rám vetve előkapta a note aljából a kis ceruzát és elkezdett írni a kijelzőre. Ezzel még kézzel írott jegyzeteket is csinálhatsz! Ugye, hogy mondtam, hogy nincs ennél jobb telefon nemhogy a földkerekségen, de még az univerzumban sem?? Erre már tényleg nem tudtam, hogy reagáljak. Ha nem lettem volna ennyire megdöbbenve azon, hogy mennyire hülyének néz, már sikítva röhögtem volna. Így csak annyit mondtam, nekem erre egyáltalán nincs szükségem, hanem inkább egy BB Q10 kéne, de az egyre jobban. Mire ő: de mindenki samsungot vesz! hát ebben ilyen-olyan processzor van meg ennyi-annyi ram! Ez engem pláne nem érdekel. Én nem játszom, nem videózok, nekem telefonálni kell, emailt írni és csetelni, mint már mondtam. Erre ő: akkor tényleg lehet, hogy neked jó lenne a Q10. Igen tudom, azért szeretnék azt venni. Mire ő: de nem akarsz inkább kipróbálni egy iphonet? Az sokkal jobb!
Ezután udvariasan megköszöntem a mérhetetlen sok segítséget amit kaptam tőle és otthagytam a francba.pffff.... honnan castingolják ezeket a készséges és hozzáértő eladókat??
-
moraraliz
csendes tag
válasz California1 #1448 üzenetére
Köszi a tippet, de vidéki lány vagyok.. Szegedre már nem jutott sajnos, hogy meg lehessen nézni.
-
moraraliz
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #2315 üzenetére
Melyik viber ami jól működik nálad? Nekem egy elég régi van ami jó, de örülnék egy újabbnak.
-
moraraliz
csendes tag
A duplakattintásos betegség miatt vitte már valaki gariztatni a készüléket? Tudják javítani, vagy cserélik emiatt?
-
moraraliz
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom két napja nem tudja használni a T-mobilos mobilnetet és azt írja ki, hogy "Nem lehet ellenőrizni az APN-t".
Nem változtattam semmit a beállításokon, eddig így működött, az APN-nek internet van beírva, a többi mező üresen van hagyva.
Valaki tudna segíteni?
Köszi! -
moraraliz
csendes tag
Sziasztok!
Volt már, hogy cserélték valakinek a készülékét a betűduplázás miatt? Nálam nagyon eldurvult a helyzet, már sokszor hármat is ír egy karakterből és mostanra a c betűm meg is halt. Ma bevittem a T-hez, azt mondta a srác, fel kell küldenie Pestre, kb két hét mire mondanak valamit és cseretelefont sem tud adni. Valószínűleg cserélni fogják, de nem tudja, hogy van-e nekik raktáron még Q10-es. Kérdeztem, mi van ha nincs, azt mondta, akkor még többet kell várni. Mondom mire, a csodára?
Szóval van valakinek tapasztalata a témában?
-
moraraliz
csendes tag
Jelentem, a billentyűzet hiba miatt, a T-mobile újra cserélte az egy éves készülékemet. Üröm az örömben, hogy ennek meg a szóköz billentyűje lötyög egy kicsit. Remélem bírni fogja.
-
moraraliz
csendes tag
Sziasztok! Egyik napról a másikra nem reagál a készülékem az aktív tokra. Tapasztalt már valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic