Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ask
csendes tag
válasz agressiv #1017 üzenetére
Mar miert lenne Jezussal ervelni bator dolog? A vilagon semmi rosszat nem mondtam rola.
Egy hasonlat kapcsan hoztam fel az o sorsat, mint egy a tobbsegtol elteroen elo-gondolkodoet.Hozzateszem a reakciod igazabol egyaltalan nem lep meg, szamitottam ra. A nem eppen rovidre sikeredett kis mondandombol annyi ragadt meg, hogy Jezus nevet emlegettem. Nem tudom, vetted-e a faradsagot, hogy megprobald legalabb egy kicsit megerteni, h mire gondoltam.
Es ha a vallasos embereket valaki Jezus felhozatalaval megsertette, az pont nem en vagyok, hanem te: ugyanis siman kettevalasztottad a vallast - es ezzel egyutt a kereszteny vallasuak szamara Jezust - es a realitast. Marpedig szamukra Jezus maga a realitas. Mondandodban "pusztan" ennyi volt a logikai bukfenc. Illetve meg az is, h ha nem vagy vallasos, akkor miert zavar, ha Jezusrol beszelek??En sem allitottam, h utalod a buzikat, ha megtettem volna valahol a fentiekben, akkor elnezest kerek itt es most erte.
En szemely szerint kifejezetten sajnalom, h nem szeretnel szemelyes peldat felhozni.
Elni es elni hagyni..Pl. kivancsi lennek, h teged a melegek az elet mely teruleten nem hagynak elni, ervenyesulni.
Az, h a melegeknek nem kell az utcara felvonulni, az ismet a te velemenyed, amihez jogod van.ugyanugy jogod van nem elfgadni oket, ahogyan a melegnek joga van kimenni az utcara felvonulni. Ezenkivul o nem azert megy ki az utcara, h mutogassa magat, pontosan azert megy ki, hogy a homoszexualtasa kikeruljon "a nem mindennapos" kategoriabol.
Az pedig ismet a te dontesed, hogy nem mesz ki az utcara a problemaiddal, amiket nem ismerek es semmi kozom hozza. De ha szeretned es a megnyilvanulasod nem lenne torvenybe utkozo, siman megtehetned es senki nem szolhatna egy arva kukkot sem.
ask
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs