Hirdetés

Aktív témák

  • ask

    csendes tag

    válasz agressiv #1017 üzenetére

    Mar miert lenne Jezussal ervelni bator dolog? A vilagon semmi rosszat nem mondtam rola.
    Egy hasonlat kapcsan hoztam fel az o sorsat, mint egy a tobbsegtol elteroen elo-gondolkodoet.

    Hozzateszem a reakciod igazabol egyaltalan nem lep meg, szamitottam ra. A nem eppen rovidre sikeredett kis mondandombol annyi ragadt meg, hogy Jezus nevet emlegettem. Nem tudom, vetted-e a faradsagot, hogy megprobald legalabb egy kicsit megerteni, h mire gondoltam.
    Es ha a vallasos embereket valaki Jezus felhozatalaval megsertette, az pont nem en vagyok, hanem te: ugyanis siman kettevalasztottad a vallast - es ezzel egyutt a kereszteny vallasuak szamara Jezust - es a realitast. Marpedig szamukra Jezus maga a realitas. Mondandodban "pusztan" ennyi volt a logikai bukfenc. Illetve meg az is, h ha nem vagy vallasos, akkor miert zavar, ha Jezusrol beszelek??

    En sem allitottam, h utalod a buzikat, ha megtettem volna valahol a fentiekben, akkor elnezest kerek itt es most erte.

    En szemely szerint kifejezetten sajnalom, h nem szeretnel szemelyes peldat felhozni.

    Elni es elni hagyni..Pl. kivancsi lennek, h teged a melegek az elet mely teruleten nem hagynak elni, ervenyesulni.

    Az, h a melegeknek nem kell az utcara felvonulni, az ismet a te velemenyed, amihez jogod van.ugyanugy jogod van nem elfgadni oket, ahogyan a melegnek joga van kimenni az utcara felvonulni. Ezenkivul o nem azert megy ki az utcara, h mutogassa magat, pontosan azert megy ki, hogy a homoszexualtasa kikeruljon "a nem mindennapos" kategoriabol.

    Az pedig ismet a te dontesed, hogy nem mesz ki az utcara a problemaiddal, amiket nem ismerek es semmi kozom hozza. De ha szeretned es a megnyilvanulasod nem lenne torvenybe utkozo, siman megtehetned es senki nem szolhatna egy arva kukkot sem.

    ask

Aktív témák

Hirdetés