Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Szokásos semmitmondó, maszatolós válasz érkezett, de essünk neki.
Mondjuk a 604-re még nem sikerült kiötleni semmit, úgy látom, pfff...
"Nem rossz.... de már a Terminator 1 idején (1980 ?) is láttunk hasonló repülőmozgást.... "
Nekem nem rémlik, de biztos.
"Tele a net mémekkel...Musk áll a Marson....aztán idegenek.....robotok...stb..... ki tudja melyik az eredeti. "
Melyik, melyik, hát amelyiken Sanders ott üldögél a kabátjában...
"Oké..leszálltak...ottvannak...de ez kit érdekel ?"
Ezek szerint téged nem, szerintem óriási tudományos értéke van. Mondjuk egy laposföldhívőtől nem várható más egy "kit érdekel"en kívül, hogy finoman fogalmazzak.
"Van a földön elég gondunk...pl globális felmelegedés....covid...stb."És? Ezekkel is mind foglalkozik valaki, ezt nem a NASA-n kellene számonkérni (főleg, hogy ezekhez a problémákhoz képest filléres a költségvetésük), ezt betudom egy értelmetlen terelési kísérletnek.
A másik meg a covid. Tavaly, amikor lett vakcina, rögtön előjött a sok tard a barlangokból, és mindenhol elkezdték Bill Gates-t szidni, hogy jajbecsippelnek. De az emlékezet is szelektív: az elején a nyugati, most meg a keleti oltóanyagokat kell fikázni, hát ezeknek semmi se jó.
"Erre etetnek hogy majd pár 100 év múlva telepeink lesznek egy full élhetetlen bolygón ami rohadt messze van emberi életben mérve.....de először oda is a tudós, terraformáló csapat és tehetősebb réteg fog eljutni...( ilyesmi is volt már filmekben )"Asszem ez nem a mi problémánk, ezt majd akkor leboxolják, ha még lesz mit, hol, miért.
"Őszintén....itthon nem lehetne alagutat vagy bunkert ásni és védeni a levegőt ?....egyszerűbb ott a semmiben maszatolni ?"Ennek nem tudom, mi értelme és hogy jön ide. Illetve értem az okát, csak azt nem értem, hogy ha valakit ennyire hidegen hagy a tudomány (de legalább - eddig - nem tagadta ) , miért csinál úgy, mintha foglalkozna vele?
"Itt kéne ültetni meg épiteni.....nem a sok rohadalmat fellőni naponta a milliárdos bugris vezetésével."Ki lő fel naponta és mit? Ja, sejtem: Starlink, nyertem? Nem naponta mennek, de mondjuk valaki már elmagyarázhatná, hogy miért "rohadalom".
Ez most 2021-ben szerencsére nagyon nagyon távolinak tűnik....meg szerintem 10 ből 7 embert annyira izgatja ez mint egy kidobott papirzsepi.....amikor éheznek vagy a számlák nincsenek befizetve....vagy a napi mókuskerékben felőrlődnek.....
Megint csak: ez hogy jön ide?
"ezek meg vakítanak aznap élőben a 320x240-es animációval"
Rossz stream-et néztél, ugyanazt lehetett látni a NASA honlapján, fullHD-ben.
".....aztán egyből lesz nagyobb felbontás meg szín..."
Ha nem is "egyből", de most ennek az okát tényleg egy - nagyobb részt (elvileg) - infós fórumon kellene elmagyarázni, mint egy óvodásnak?
"meg kozmetikázás. "
Mint például?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest