Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
András!
csendes tag
Sziasztok. Ezt a készüléket gondoltam a következő masinámnak, persze a tablet kiegészítővel. Azt akarom kérdezni itteni szerencsés kollégáktól, hogy hol vettétek és mennyiért? Amit itthon találtam még elég magas árak, viszont az ebayen már 220-230ért kapható akár fehér is a tablet kiegészítővel. (azt még nem kérdeztem meg, hogy nemzetközi garanciával adják-e vagy sem..)
[ Szerkesztve ]
-
András!
csendes tag
válasz matteo_szg #838 üzenetére
Ezek az árak honnan valók? :-) fehéret lehet már kapni itthon?
-
András!
csendes tag
Ok, köszönöm bár nekem eddig a legnagyobb rendelésem 1000euro volt igaz kisebb cucc volt de arra se került vám, ahogy látom szerencsémre :-) még úgy is várok a dologgal, de mindenképp fehéret szeretnék. Még informálódok ;-) amit Taiwanból rendeltél annak a garanciája itt is érvényesíthető?
[ Szerkesztve ]
-
András!
csendes tag
Ausztriába hol veszed meg, és ott mennyibe kerül a 64GB-os? Egyébként tegnap az Aréna MM volt egy és ki is bontották nekem, huu vmi lenyügöző volt, alig birtam otthagyni csak azért nem vettem meg mert 32GB-os volt és mivel nem bővithető én a 64-esre pályázom :-) Itt Magyarországon az MM és a gyorsbolton kívül hol lehet még kapni?
[ Szerkesztve ]
-
András!
csendes tag
-
András!
csendes tag
válasz Locutus #1063 üzenetére
sziasztok.
Olvasgatom a fórumot, és néha bekapcsolódom, mert egy várokozó vásárló vagyok
De ebből a témából én sem tudtam kimaradniMegmondom őszintén az első kép az nagyon komoly és nagyon szép, és csatlakozva a fontossághoz, számomra is fontos a kamera, bár nem ez a prior része, de elvárom, hogy alkalmanként amikor szeretnék fotózni, az jó minőség legyen. Jelenleg egy Samsung Galaxy 2em van és az is jó képeket készít, de előfordul hogy nem.. Kérdezem én kívülállóként, nem lehet hogy egy rosszul előtt képről beszélgetünk???
Mert az első kép ahogy mondtam az elvárható minőség igazolása, de a második olyan minőségre emlékeztet mint amikor 1,3 megapixeles volt a Sharp mobilom, azokkal lőttem ennyire szemcsés, és minőségű képet... -
András!
csendes tag
válasz Locutus #1082 üzenetére
Na, akkor egy megfelelő userrel keveredtem össze
Én a Galaxy 2-ről váltanék, leginkább azért mert egyben egy tabletet is kapok, de őszintén megmondom a formavilága és a teljesítménye is nagyon tetszetős magának a mobil résznek ((mondjuk ez a kamera dolog elégé felvetette bennem a ???)) de így is elégé első számú, hiszen hasonló nincs is
Kérdésem a kettőt összevetve mi a lényegi kiemelhető különbség az SII és a Padfone2 mobil közt? (a száraz tényeket leszámítva )
Ja, a padfone2 sem rootolható és romolható mint a Transformer TF300t gari vesztés nélkül? (mert az asszonykámnak olyan van és ott ezt tapasztaltuk)
Köszi[ Szerkesztve ]
-
András!
csendes tag
válasz matteo_szg #1112 üzenetére
Én csak annyit kérdeznék hogy a T szolgáltatón kívül máshol is lesz? pl. Voda? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.