Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nekem ez még mindig fura kombó, hogy két készüléket cipel az ember, de csak egy használható, de részemről minden eredeti ötletnek örülök, és jónak tűnik az új Padone is. Az azért nyilvánvaló, hogy a tabphone koncept jobban elnyerte az MA tetszését, mint a phablet, jelenleg szerintem nincs hibátlanabb, eredetibb készülék a Note II-nél, az mégis csak egy "tetszett" plecsnit kapott, de megértem a Padfone vonzerejét.
Két helyen vérzik el az ASUS terméke: nem fullHD a tab, és 240e Ft egyszerűen nevetséges a mai piacon, egy S3/Nexus 10 kombó kijön belőle jobb készülékekkel, de egy Nexus 4 - Nexus 7 kombóval majd 100e Ft-t meg lehet sprólni, ami brutális különbség. Végeredményben csak a Padfone nyújtja azt a fajta szolgáltatást, ami miatt megszületett, de a Galaxy Cameráthoz hasonlóan nem versenyképes áron, a piac túl jól árazott, hogy ez sikeres legyen.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Akkor én bedobnám a Note II-t, amely fullos számítógéppé dokkolható, és akkor egyáltalán nincs szükség tabra (főleg olyanra, amely önállóan nem használható). 180e-ért már versenyképes volna a PF2, de mivel itthon a PF1 is 200e, aligha fog a Nexusok érkezésével ennyit csökkenni az ára. És a tab akkor is csak 720p-s lesz. A Note II fullHD-ban dokkolható.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.