Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Megy itt a vérhányás, hogy drága. És az iPhone 5 negyed millió forintért? Nekik szabad egy adag semmit adni ennyi pénzért? Itt legalább kap valamit az ember a pénzéért.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Bog: a 720p 60fps felvétel valamiért nem stimmel, a VLC 19 képkockát ír rá.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Gondolkodóba estem egy ilyen készülék beszerzésével kapcsolatban. Kérdésem az lenne, hogy miért lő olyan ocsmány lilás képeket? Az valami szoftverhiba? Esetleg javitották? Bizonyos fényviszonyok között tiszta lila ködben úszik az elkészült kép.
Samsung Galaxy Mega 6.3-ról váltanék, tehát ha valaki meg azon gondolkozik, ne fogja magát vissza, priviben megtalál
-
-
hito
nagyúr
A telefon részén is vannak lebegő minialkalmazások, vagy azok csak a táblában való dokkolás esetén válnak elérhetővé?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Mivel a készülék használt piacon végre konszolidált áron kapható, így gondoltam teszek egy próbát vele. Vásárlás előtt azért megköszönnék néhány tanácsot, hogy mire érdemes odafigyelni. Szolgáltatóstól inkább megóvnám magam, vagy ha mégis az lenne, akkor olyat vennék ami már alapból függetlenül került értékesítésre és ki van fizetve.
Illetve beleolvasva a topicba szomorúan tapasztalom, hogy baromi sok a hardverhibás készülék. Tényleg ennyire problémás darab lenne?
-
hito
nagyúr
Padfone 2 még a jobbak közé tartozik kamera téren, hidd el. Aktív tagja vagyok a fotók, videók mobilelefonnal topicnak, van némi rálátásom. Jelen pillanatban is van a Padfone 2 mellett egy Nokia PV 808-am és egy Sony QX10 telefonokhoz gyártott lencsém, bolodja vagyok a mobilfotózásnak. Nem azt mondom, hogy el vagyok ájulva a PF2 kamerájától, de azért hozza a szintet hidd el. Simán jobbak között van.
-
hito
nagyúr
A szűrt szebefénnyel nem tud mit kezdeni sajnos azt vettem észre. Ott elvérzik elég rendesen. Majd még megpróbálom finomhangolni valami 3rd party appal, hátha állítgatva jobb végeredményt is ki lehet belőle taposni.
-
hito
nagyúr
Jogos. Én igazából minden 150eFt-os árkategória felett kötelezővé tenném a PV szintű kamerát. vérlázító, hogy ilyen pénzekért miket tudnak beledobálni kamera címszó alatt a gyártók. Ékes példa a HTC One.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz Hegasus #5466 üzenetére
Köszi, egyelőre nagyon élvezem! Nem kapcsoltam be, sőt, kikapcsolaltam, mert alapértelmezetten aktív volt. Engem nem zavar egy kis zaj a képeken. Sokkal inkább zavar, ha az ostoba szoftver zajszűrés címszó alatt szétmossa a részleteket. De valószínűleg ki fogom próbálni, mert jelenleg tényleg elég zajos a végeredmény
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyan 4.4.2 alatt, hogy az exchange kliens push beállítással fél nap alatt csutkára szívta az akkumulátort? Ugyanis nálam ez történt. Átállítottam 1órás csekkolásra és teljesen ok az üzemidő.
-
hito
nagyúr
válasz pepetech #7209 üzenetére
Akkor en mit mondjak es hova menjek az A80-as Infinity-mel?
Tenyleg, ha mar itt tartunk, sikerult kifognom egy Infinity-t, amin meg az elso 4.1.2 van. Legjobb tudomasom szerint Padfone-on nem lehet downgrade-elni. Namost mar, nem merek frissiteni, mert nem tudom mit bukok a 4.4-gyel a 4.1.2-hoz kepest. Pl. mini alkalmazasok kikerultek belole, legalabbis Pf2-n mar nincs 4.4.2 alatt. Ilyenekre gondolok. Ti frissitenetek? Mit vesztek meg az emlitett miniappokon kivul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest