Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz_23
tag
Sziasztok!
egy kis segítség kellene. XP alatt nekem sem engedi elérni a gépem. A szokásos felhasználó, jelszó párost kéri. Egy linksys routeren keresztül csatlakozik a géphez az R1. Az internetes szolgáltatásokat elérem, csak a megosztott mappákat nem. NETWORK->MSHOME-> számítógépem neve, eddig eljut, de utána felugrik a jelszó ablak! :S
Valakinek valami ötlet? Láttam hogy win7-re vannak már erre megoldások, de XP-re nem találtam. -
Gabesz_23
tag
Sziasztok! Segítséget kérnék.
Vettem egy tp-link routert (WDR3600), amely képes az USB-n rákötött külső vinyót FTP- vagy Media serverként működtetni.
R1-en (1.41p) Upnp látom a megosztott meghajtót (1TB WD Elite), el is indul a film lejátszása, de 2GB-nál nagyobb filmeknél teljesen megzavarodik. Pl. Egy 720HD filmre 2047MB-ot ír méretre, valójában pedig ettől jóval nagyobb az mkv fájl. Minőségi hiba nélkül lejátssza, de a képernyő közepén előjön egy "eszköz eltávolítása" ablak, melyre csak OK-val tudok válaszolni, vagy leállítom a filmet.
PC-n simán elérem a háttértárat Wifin keresztül is és a lejátszás is gond nélkül megy.Tudna valaki segíteni?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest