Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaskutya
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. HDP-R1-em van, firmware 1.41P.
(moservices core 0.28)
a moservice aktiválásnál az elején melyiket célszerúű választani 1 min. vagy 2 kernel?
Távolról szeretném vezérelni az eszközt, csak Internetrádiózásra.
Tehát képi megjelenítő, monitor, lcd.... nem lenne hozzá.Moservices Managert felraktam (R 0.22), webről elérem, az Ok.
Feltettem a gépre az Internet Radio Managert (R 0.10) is, tudom kezelni a rádiólistákat, le-feltölteni.
De a lejátszásnál hibát ír:Can't play stream. Error code:20, aztán másik csatornánál Error code:40, Error code:41
Tűzfalon a 23 és a 8644-es portokat kikapcsoltam (TCP és UDP), próbából a tűzfalat is kikapcsoltam.
Először is a kérdés, ilyenkor hol akarja lejátszani a rádiót? az eszközön (itt szeretném a kompozit hangkimeneten) vagy a számítógépen.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
bundaskutya
csendes tag
válasz zsolti66 #3400 üzenetére
Szia!
Az elmúlt 1 héten jó pár firmware-t kipróbáltam, de mindig vissza tudtam tenni a gyárit (1.41P), bár nekem R1-em van.
Pendrive be,majd kikapcs, kihúz. Reset gomb nyomva, visszadug, 2-3mp után mikor kiírja a firm cserét, gomb elenged és végig megy a folyamat.
Semmi gondom nem volt vele, de most a rádiós dolgom miatt én feltettem amit te le akarsz szedniEsetleg próbáld meg újból leszedni a gyári firmware-t és felmásolni, vagy egy másik pendrive-ot is kipróbálhatsz.
Egyébként simán elindul az amp 8-cal?
-
bundaskutya
csendes tag
válasz gojko.m #3401 üzenetére
Nekem 16GB-os pennel nem volt gond (Sandisk)
Gojko, köszi az Internetrádiós progit, bár már tegnap nézegettem, de csak ma sikerült beállítanom a cuccot, ahogy akartam. Firm csere után amp r8-on.
Végül is van benne Remote Controll, meg Capture TV, így akár TV nélkül is lehet egy kicsit bajlódni vele. Bár amire és ahogy szerettem volna használni, az nem jött be, mert ügyfélnek kellett volna...., de egy internetes rádió közel ennek a cuccnak a duplája.
De majd próbálok egy Königet, az talán olcsóbb kategória.Ha valakit érdekel van 3db HPR-R1 lejátszóm, bontatlan
[ Szerkesztve ]
-
bundaskutya
csendes tag
válasz zsolti66 #3413 üzenetére
letöltöd ezt és felrakod a gépedre:
[ehunnan e]
(az elején a mos3-at is fel tudod vele rakni)install radio, aztán radio grabber
ezzel a progival kiolvashatod a rádiólistát, illetve amiket kiválasztasz, azt visszatöltöd
azt jó napot[ Szerkesztve ]
-
bundaskutya
csendes tag
válasz -Speedy- #3420 üzenetére
Én feltenném a legújabb firm-t, Verzió 1.41P ez 2012.05 hó-s. asus.hu-n megtalálod.
Az 1.38-as meg egy évvel korábbi. A merevlemezed mennyi idős?
Újabb mint a lejátszód? csak mert a frissítések között lehet, ami már vezérli az újabb vinyókat...Ott van egy pdf-es állomány a támogatott merevlemezekről, esetleg kukkants bele abba is.
(Devices Supported list of O!Play HDP-R1)[ Szerkesztve ]
-
bundaskutya
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne, van 2 ELADÓ HDP-R1 lejátszóm, Dobozban, Garanciával.
Áron alul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Új 0 perces Playstation 5 Slim -- Digital -- 2 év garancia
- SK Hynix PC801 2TB Gen 4 7000/6500 Mb/s NVME SSD eladó
- Dell T3420 SFF: Intel Xeon E3-1240 v5 (i7-6700), 16GB DDR4, 256GB m.2 SSD, AMD R5 340X, Win 11, ÁFÁs
- PlayStation 5 Pro Disc Drive
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest