Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan0422
csendes tag
Sziasztok,
Megjött végre a tokom, gondoltam megosztom veletek. Ebayről rendeltem 4.000ft-ért. Nagyon elégedett vagyok vele, jó az anyaghasználata, minőségi. Kívül-belül puha, jó hatású. Sajnos az eredetihez nem tudom viszonyítani, de azt hiszem közel megegyezőek. Logó stimmel, sőt, ami meglepő volt, hogy az eredeti dobozában küldték. Viszonylag gyorsan ideért, okt. 17.-én rendeltem.
első
második
harmadik[ Szerkesztve ]
"a rolling stone gathers no moss"
-
milan0422
csendes tag
Azt nem tudjátok véletlen, milyen ios ver.-el kerülnek ki az új iphone 6/plus-ok? 8.1-el?
Esetleg ez változhat a jövőben (pl. jövő év elején), ez minek a függvénye?"a rolling stone gathers no moss"
-
milan0422
csendes tag
válasz rayoliviero #1275 üzenetére
Itt van még pár hasznosabb tweak:
-stepper 2
-upnext
-cleverpin
-noslowanimations
-virtual home
-ringer& tones
-upscale
-ifile
-safari download manager
-weatherboard
-biolockdown"a rolling stone gathers no moss"
-
milan0422
csendes tag
válasz FIREBLADE78 #1303 üzenetére
Azt hiszem igen, hasonló. Eltűntetni a telefonról úgy tudom csak restore-al lehet. Garivesztésről megoszlanak a vélemények. Olyanról viszont nem hallottam még hogy meghalt volna a telefon, persze ha mondjuk jb után rámegy valaki a reset-ek valamelyikére akkor előfordulhat hogy csak egy restore után áll fel a rendszer újra.
-
milan0422
csendes tag
Gsm boltban vásárolt iphone-okat lehet szervizeltetni APR-ben?
Milyen hátrányokkal jár ha egy gsmből szerzem be a telót?"a rolling stone gathers no moss"
-
milan0422
csendes tag
válasz Arthuro_Adam #1517 üzenetére
Korábban nekem is előjött, de hamar megoldódott magától, ezért nem foglalkoztam vele.
Ezeket találtam neten, gyakori hiba lehet..."a rolling stone gathers no moss"
-
milan0422
csendes tag
Erre találták ki a "do not disturb"-t. Bekapcsolod, beállítasz egy időintervallumot pl.: este 8-tól reggel 7ig és ez idő alatt kikapcsolja az értesítést, de ettől függetlenül a telefonon megjelenik. Viszont ez a hívásértesítést is kikapcsolja.
-
milan0422
csendes tag
Működik vele, én is azt használom.
De nézz körül itt hardveraprón, 4e körül már van gyári."a rolling stone gathers no moss"
-
milan0422
csendes tag
Nekem az előző sim kártyám ősrégi volt, és 4g-re LTE-re nem engedett fel. De lehet csak az APN beállításokkal van baj..
[ Szerkesztve ]
-
milan0422
csendes tag
Én jelenleg 8.1.2-n vagyok, TaiG-t használom és minden rendben, stabil. Korábban -még mikor kijött- volt egy-két srác aki átnézte, de nem talált semmit.. Egészen addig amíg a jb tool warez részét nem telepíted, szerintem nyugodtan aludhatsz. Tweakek is működnek, beleértve ifile, stepper2, conteollers for all, flipcontrollcenter, biolockdown, noslowanimations.
-
milan0422
csendes tag
Amúgy a videóban mondja hogy semmi különöset nem csinált vele, csak pár telóval összehasonlítgatta. Szerintem ha egy 5s-t elérak és közészorúl valami, vagy akár az 5s széle felütődött és párszor meghúzkodja rajta, már az is tud károkat okozni. Én egy hónapot használtam üvegfólia nélkül és egy, alig látható mikrokarc került rá úgy, hogy új telefonhoz híven egész nap azt nyomogattam..
[ Szerkesztve ]
-
milan0422
csendes tag
Kicseréltem a már meglévő 0.3mm-es üvegfóliámat egy lekerekített élű 0.15mm-esre, a különbség érezhető. A lekerekített él sokkal kényelmesebb,már nem akad meg az ujjam az éles sakrokba a homegomb körül.
Egyedüli bajom hogy mindegyik alá került 1-1 porszemcse ami sokszor, pl videókbál zavaró..."a rolling stone gathers no moss"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest