Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
Az hatalmas lehetett.. Mondtad neki?
-
aggleány
addikt
válasz gamek!ller #1 üzenetére
Miután meg tudtam szólalni, igen, de ez eltartott egy pár percig.
-
Thome
veterán
válasz gamek!ller #1 üzenetére
Aggleány: Folytasd már kérlek, kíváncsi vagyok a fazon reakciójára...
Gamek!ller:
Elmondta neki, mert benne van, hogy "Annyira, hogy pár percig nem is bírtam elmondani, hogy minek örülök annyira."Megelőztek...[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
LOL
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Tim82
félisten
Ez a celebek sorsa.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Vakegérke
félisten
Te aggleány, abszolút nem ideillő kérdés, és tudom, hogy nem illendő. Vedd úgy, hogy suvernyák vagyok.
Elárulnád, hogy hány éves vagy?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gamek!ller
őstag
Ha tudtam volna, hogy celeb vagy, akkor mobil meetingen kértem volna 1 autogrammot amikor mellettem álltál a sorban..
-
aggleány
addikt
Meghajlok a Logout népe előtt, mindjárt befejezem, de szerintem így nagyobb poén.
Celeb a lófitty! Ne szidjatok!!!
Vakegérke:
Privi ment.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Na, de tényleg mi volt a reakció? Nemsemmi lehetett... Gondolom ledöbbent a fószer
Persze azért csak jótakart gondolom, de az arcát akkoris megnéztem volna! -
Mr.Csizmás
titán
epic!!!
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Jofi81
őstag
De miért nem vetted meg a telefont?
-
törölt tag
kis visszajelzés, hogy jó amit csinálsz Csak ne hagyd abba!
-
Csemike
aktív tag
Ez egy jó lecke volt a srácnak, hogy ne nézze többé teljesen hülyének a nőket. Annyira utálom ezt... Ha segítség kell, majd szólok, de senki ne nézzen már alapból agyilag vegetatívnak, csak azért mert nő vagyok... Úgyhogy ez nagy volt!
Rákerestem a telefonra, nagyon szép!
-
aggleány
addikt
Az a vicc, hogy nem nézett hülyének, hanem tényleg jóindulatból javasolt másikat. Ő csak igyekezett segíteni a kedves vevőnek. Olyannal is találkoztam már, aki hülyének nézett, de ez nem az az eset volt.
Általában tényleg inkább hülyének néznek, de olyankor én sem szoktam ilyen kedves lenni, gondolhatod Még régebben nézegettem egy telót egy telefonboltban, és az eladó rám szólt, hogy nézzek másikat, mert az túl bonyolult egy nőnek. Erre nagy szemekkel pislogtam, és megkérdeztem, hogy mi a véleménye, a CyanogenMod 7-hez még érdemes lenne húzni egy kicsit a procit, vagy elég, ha rádobom a JIT-et? Esetleg toljak előtte egy xrecoveryt? Vagy valami ilyesmi. Nem sok értelme volt a kérdésnek, mert direkt kócosan kérdeztem, hogy kiderüljön, ért-e hozzá. Fogalma sem volt, hogy miről beszélek, de utána már nem szólt be.
Ugye hogy nagyon szép? Élőben még szebb.
Dyra:
Hát ezért szeretlek! Mert mindig olyan kedveseket írsz! -
darál0w
Jómunkásember
ez szerelem
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
r4z
nagyúr
Hát igen, a jó munka meghozza gyümölcsét (abból meg pálinkát lehet főzni, de hogy jön ez ide?).
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
P00By
nagyúr
Ez jópofa lehetett élőben
-
csokad
senior tag
Én még járattam volna az illetőt, hogy beszéljen az oldalról meg az androidról és ha valami téveset mondott volna akkor kijavítani és felvázolni a valódi kilétedet !
-
aggleány
addikt
csokad:
Ha lekezelő lett volna, vagy hülyének néz, hidd el, hogy simán megcsinálom, de tényleg látszott rajta, hogy jót akar. Volt már ilyesmi más témában: egy női személy elkezdte mesélni, hogy ő most aztán olyan tanfolyamra fog menni, hogy oda akárkit be sem engednek, és aztán ő akkora valaki lesz, hogy jujjujj. Kellően nagyra kerekített szemekkel bámultam rá, és ilyen értelmeseket mondtam, hogy "Hű, tényleg?" és társai. Abból, amit elmondott, egyértelmű volt, hogy én azt a tanfolyamot 4-5 évvel korábban végeztem el, és már egy magasabb szinten vagyok a témában. Hagytam még egy negyed órácskát nagyképűsködni, de aztán valaki lelőtte a poént, amikor rákérdezett, hogy "Te, ez nem az, amin 4-5 éve voltál?" Lett is nagy csend, és még én voltam a szemét.
-
félisten
Érdekel bevallom, de zavar pár apróság ami miatt adtam már el symbi telót: Akku! Én hozzá vagyok szokva, hogy 2 nap úgy hogy sztereoba hallgatok zenét órákon át + wifi és a többi, ezek nélkül 3-4 nap. Az nem járja ,hogy este töltőért kiált mint az N97 mini tette, egy hétig mert eladtam pl ez miatt.
Az nagyon zavar, hogy semmit nem tudok amúgy a droidról, tehát kb még soha nem volt a kezembe droid 10 percnél többet (desire HD). Kéne egy droid, hogy kitanuljam mint a többiek, de az ára az akadály mert ha már veszek az legyen jó. A jó meg drága. Ez a helyzet.
És ami ennél sokkal fontosabb: Az E90 kiszolgál kiválóan! Nem érzem hátrányba magam mert régi és butuska.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
aggleány
addikt
válasz Kolondrum #40 üzenetére
Végre egy értelmes indok arra, hogy miért nem rohansz okostelót venni. Ez jogos, de amikor azzal jönnek, hogy azért nem kell, mert nem ébreszt kikapcsolva, az nagyon unalmas.
Mindenki úgy kezdi, hogy megveszi az elsőt, és azon gyakorol. Én is egy egyszerűbb telóvel kezdtem (HTC Tattoo), azon tanultam meg egy csomó mindent, aztán elkezdtem egye jobbakat venni, ahogy egyre jobban megismertem a rendszert.
Sajnos általába a jó az tényleg drága. Ez nekem sem tetszik, de hát ez van. Nagyon szeretnék egy M6-ost, de ha csak Suzukira telik, abból nem lesz Bömös.
-
aggleány
addikt
darál0w:
Szívesen vizsgálgatnám, hogy hogyan mutatok benne Azért attól függ, hogy milyen férfi és milyen nő, mert mondjuk ha kiszállna belőle egy 150 kilós igénytelen tohonya alak, az nagyban rontaná a kocsi színvonalát.
SymbianOS:
Az a lényeg, hogy mindenki elégedett legyen a saját kütyüjével, ezért nem értem, hogy miért mennek itt a fórumon folyton az egymásnak ugrások "Csakazenyémjó!" témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs