Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Külsőre kicsit csicsás, de van benne legalább valami, ami kiemeli a tömegből 1-2 képet esetleg még rakhatnál fel, pl. a billentyűzetről! Árban amúgy mennyi egy ilyen?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz KillHates #10 üzenetére
Esetleg valami minőségibb "Motorola Aura koppintás" beszámoló nem lesz?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz RepeatSector #16 üzenetére
Hát igazából a klón lenne érdekes, hogy mégis milyen minőségben oldották meg...Az igazi Aura túl drága mulatság lenne
-
rizso
addikt
Múltkor egy gsm boltban megakadt a szemem egy pici, elég pofás "Samsungon". Mondom milyen jól néz ki, barátnőm kezébe simán el tudnám képzelni, de eddig még nem is láttam ilyet, és csak 18k volt...Megnéztem közelebbről is: SAMSVNG
-
rizso
addikt
Na olyat még nem láttam, de jól csengő név az is SVMSUNG-ot viszont láttam képen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest