Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penyus
senior tag
En meg ugy vagyok a CS sosem erdekelt, diabloval elvoltam de csak emberi kortlatokon belul. mas mmo-t nem toltam. Most meg mar teljesen kioregedtem a jatekokbol. Meg atnyerteltem a retrora mar eleg regota. Regi gepeket gyujtok
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
félisten
Így van, csak azért a pár jó pillanatért érte meg, amire emlékszik az ember
Am talán a Dio2 volt az utolsó játék amit apucival megvetettem Nekem most se lenne annyi felesleges pénzem, mint amennyibe az anno került. Vagyis van, csak az kell az életre.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Zirowe
nagyúr
Sajnos ez a baj azokkal a srácokkal, akik már "belenőttek a jóba"..
Emlékszem, átmentem haveromhoz egy két-három éve, kisöccse gépezett ut3-al, én meg mondtam neki, hogy próbálja ki a cs-t, mert az az igazi.
Kaptam is a fejemre, hogy micsoda szar és milyen gáz a graf-ja..
Nincs tisztelet a kicsikben!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- BOMBA ÁR! // ÚJ GAMER PC V47 // RYZEN 5500 // 16GB RAM // 1660SUPER // 1TB SSD // 2 ÉV GARANCIA
- Samsung 32 inch LED Monitor
- Honeywell XC100 szén-monoxid riasztó (új!) eladó
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
- Lenovo IdeaPad 700 sérült burkolat, háttérvilágítás hiba i5 6300HQ 16Gb DDR4 2X480 SSD Gtx960 4Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs