Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
ezt neked kell tapasztalnod ,hogy mennyire jó ez a hűtés ha halk és teszi a dolgát akkor nincs miről beszélni.Egyébként drága 1 ilyen jószág?
Srácok hozzátok 1 olyan kérdésem lenne ,hogy ujjítottam nemrégen 1 moddolható sapphire 6950 2gb tehát ref hűtős,hogy esetleg akinek ilyenje van,úgy nagy átlagba mi az amit bírnia kell tuningban?tudom ,hogy minden kártya más és a tuningra nincsen garancia, csak mert ha 6950 ként nyúzom akkor is 940 a max gpu órajel amit simán visz meg 6970 ként is
950 nél egyszer csak leáll a teszt vagy játék és kilép ,de ennyi semmi fagyi vagy ilyenek gondolom akkor érem el a limitet mert a csuszka is már 20% on van.
feszt is adok neki pluszba trixx el a hűtést is beállítottam,így kicsit hangosabb viszont cserébe hatékony.válaszotokat előre is köszönöm -
synthattik
aktív tag
válasz ricshard444 #16041 üzenetére
gondolom azért esett erre a választás,mert halk,bár még nem hallottam de a referenciánál nyílván halkabb.Mert ha esetleg még sem a hang a lényeg ,miért nem próbálod elboltolni vmi másik 6950 re amin a dvi mellett nem csak dp van?ha meg a halkság a lényeg,akkor meg lehet ,hogy azt be kell áldoznod a használhatóság oltárán,ha 6950 lenne az utód megint.
Nekem referencihűtéses van ,az nem épp a leghalkabb,bár szntem nem vészes ,abból gondoltam ,hogy a halkság volt a lényeg .Én is próbáltam ezen a 2 monitort ,azt lazán tudja csak ugye ezen van hdmi is úgy azért 1 szerűbb a dolog ,mert az 1 ik dvi ban volt a másik meg hdmi.ezért gondoltam,hogy esetleg másik 6950 et ujjíthatnál a tied helyett amin ,vannak más csatik is.
De te döntésed ez csak 1 opció -
synthattik
aktív tag
válasz Lucifer6280 #16279 üzenetére
csináltam én is 1 tesztet 6950 840/1325
Moddolható a kicsike remélem megy ezen a lightning órajelen később írom vagyis mutatom az eredményt -
synthattik
aktív tag
válasz Lucifer6280 #16274 üzenetére
-
synthattik
aktív tag
válasz Lucifer6280 #16299 üzenetére
kis i5-2400 3.5 ghz-n
egyébként ilyen vgat akarsz?vagy csak nézed meg e érné a váltás rá? -
synthattik
aktív tag
srácok remélem tudtok nekem segíteni,ha nem jó topikba írom ,akkor elnézést szóval nemrég váltottam amd.ről intelre ,maradt a régi rendszer ami az amd alatt is volt,referencia 6950 esem van sapphire és hiába rakom fel a trixx et csak volt-ot tudok rajt állítani,az órajelek mindig 0 át mutatnak,míg amd alatt simán tudtam állítani mindent.
ha esetleg vki találkozott már ilyen problémával szívesen fogadom a jótanácsot,mert rendszert nem szeretnék ujjat rakni.csak ha nagyon muszáj,az a végső eset.
ugyan ez van msi ab-vel is mikor átírom unnoficial oc mode nál a 0 át 1 re ott is nincs órajel csak 0.köszönöm előre is a segítő válaszokat -
synthattik
aktív tag
válasz Lucifer6280 #16420 üzenetére
ezt írtam ,hogy nem raktam újra tehát könnyen előfordulhat ,hogy ez a baj?mert örültem,hogy megy pöc röff de nem offolom tovább a topikot
-
-
synthattik
aktív tag
válasz F e Z o #16478 üzenetére
durván megy az a kari,belenyultál a tutiba ,megtudnád nézni,hogy a stock-hoz képest mennyi az fps különbség?mert ,én is húztam a karimat ,aztán váltottam platformot amd-ről intelre és alapon jobban megy a kari mint amd--vel húzva.
Eléggé meglepődtem,hogy mit tud ez a kártya alapon is ,de nem offolok a kártya jól megy vigyázz rá és ha tudod akkor az eredményeket megoszthatnád,mert kiváncsi lennék mennyit hoz az pluszban -
synthattik
aktív tag
válasz MZsoltee #16502 üzenetére
szntem nem nagyon van cpu limited ebben a tesztben megcsináltam én is tessék fullscreenben kb 20 ponttal volt több valszeg az mérési hiba ,próbáld meg 3d mark vantage--et ott mennyi pontod lesz performance-ban,ott azért ki tud jönni ahogy láttam a cpu limit 1280 ban,vagy nézd meg annyiban a unigine-t.
de ahogy nézem 1680 ban abszolute nincsen. -
synthattik
aktív tag
válasz Boogie33 #16520 üzenetére
azt meg lehetne kérdezni,hogy ezt milyen felbontáson teszi?
Mert filmeknél érdekes ,de hasonló problémám nekem is volt régebben,mondjuk nekem játékoknál ,úgy röcögött ,vagy nem is tudom nem volt folyamatos,pedig az fps általában meg volt,de mintha úgy laggolt volna,35 fps nél mintha kockáról kockára menne a játék pl.gta 4-nél volt ilyen.
Még pár játéknál eljátszotta ezt,aztán meguntam ,eladtam a cuccaimat,jött 1 platform csere, nálam ez megoldott minden ilyen jellegű problémát, de inkább azt mondom ,ha tudod akkor próbáld meg a procit feljebb húzni ha lehet,bár akkor is fura ,hogy filmeknél is.
játékoknál is csinálja?nem szemetel a kártya vagy ilyenek? -
synthattik
aktív tag
válasz Boogie33 #16528 üzenetére
a legujjabb van a vlc-ből?minden filmnél csinálja vagy csak a fullhd-nál?mert nekem amíg nem a legujjabb volt addig,nem vitte jól a nagyobb méretű filmeket.
próbáld meg a splash pro nevű lejátszót,asszem ez ilyen 30 napig ingyenes,1 próbát megér ,hátha jobb lesz. -
synthattik
aktív tag
konkrétan kötelesek cserélni 3 napon bellül ha beviszed,de addig nem tudnád vki másnál is megnézni?
mert ha ott is ezt produkálja akkor tuti a kari a hibás,mert nekem volt már olyan ,hogy nálam nem ment ez az visszavittem ott az üzletben meg hibátlanul,azt még pénzt is akartak tölem kérni emiatt, de az mondjuk nem vidkari volt, de ha esetleg lenne lehetőséged másnál is megnézni még ma vagy holnap,az lenne a legbiztosabb.
ha meg nem tudsz másnál tesztelni ,akkor meg csak visszaviszed elmondod mi a bibi,ha meg huzzák a szájjukat helyrerakod őket -
synthattik
aktív tag
1 kis +feszt is adtál neki? Hátha úgy már stabil lesz magasabb órajeleken,mert azért a 900-at azért illene legalább tudnia,már ha nem elég így a teljesítménye.
de azért gondolom mozgatja a fantáziádat,hogy mit megy a kicsike,mert különben nem csinálná az ember,én is megnéztem mit lehet kihozni belőle.
az enyém nem vmi tuningos fajta kb 940 a gpu órajele,ahogy figyeltem a 950 hez már elég sokat kérne akkora teljesítménynövekedést meg már nem hoz,de szerencsére moddolható ,úgyhogy a tuning nekem már kész is és iszonyatosan alullfeszekhető,most 1.15 el megy shader unlockal 880/1375 tökéletesen elég neki és nekem is ez a teljesítmény -
synthattik
aktív tag
ha msi ab-vel vagy sapphire trixxel csinálsz venti profilt ,akkor olyan max 1.2 szntem, de annyit azért ne adjál neki ,csak szépen fokozatosan emeld a feszt,mert nekem 1.175 ön 6970-re moddolva, már eléggé melegedett a cucc ,ott már kellett a venti profil,mert a 90 fokot nyaldosta a catalyst beállításokkal.
Nálam ilyen 1.125-el ment 940/1400-at 6950-ként,ugyhogy azt javallom ha 1.150 ig nem nagyon stabil ,legalábbis meglátásom szerint ,fölösleges tovább húzni ,mert iszonyatosan fog melegedni,meg fogyiban is odatesz már,és lehet,hogy pár fps miatt az már fölösleges.
De a te kártyád ez csak 1 tipp volt,sok sikert.hátha 1 kis fesztől megtáltosodik -
synthattik
aktív tag
válasz SSJmeszes #16733 üzenetére
az bizony durván adja a dolgokat,az gari erőteljesen.
Ilyen undorító népeket fogják aztán visszaadnak 1 ilyen kártyát,hogy vegyél új házat mert a meleg miatt csinálja,az ilyenek apjuk lődörgőjét szájukban gargarizálják,ez lenne a véleményem finoma róluk.
hol is vetted ezt csak ,hogy messziről elkerüljem az ilyen helyeket?! Szntem az a baj,hogy ezek pofátlanul visszaküldik rosszan is neked,írtad tudom ,hogy messze vagy de az iyleneket azt ,kell mondjam sajna személyesen kell bemenni és rájuk robbantani a házat ,hogy cseréljék
Ez a szégyen,hogy neked kell tépni a szádat meg energiát beleölni a dologba,mikor a boltnak kéne szó nélkül cseréltetni,de befejeztem az offot sok sikert a gariztatáshoz -
synthattik
aktív tag
válasz Ringman #16801 üzenetére
ez 1 jó kérdés ,ha az áfát vissza tudod igényelni,akkor már most is tuti az ára,vagy csak szimplán beszerzési áron meg tudod ujjítani ,az is jó,de ha esetleg ennyit rászánsz ,itt aprón már olcsobban tudsz venni 6970-est,ugyhogy ha a legutóbbi ,akkor szntem nem kapsz jobb áron ilyen vgat.
Ha meg esetleg nem is akarsz venni,csak kérdezted,akkor itt 1 jó alternativa és bocs a topik offért -
synthattik
aktív tag
nézzétek aidával,az kiírja mindenre,hogy melyik hőmérséklet micsoda
még 1 kérdés ,arra nem tudtok vmit moddolt 6970-nél,hogy a a ram órajelet miért nem lehet állítani?1375 ről nem mozdul,ha lejjebb viszem ,akkor is 1375 marad ,a gpu-t bármerre húzom azt mutatja,megoldottam a feszt is ,hogy azt is lehessen álltani.
Mert átírtam ab-ben az unofficial oc-t is,azt hittem,hogy úgy majd lehet esetleg lejjjebb menni
Lehetséges,hogy azért mert a catalistban az a legkisebb neki az 1375?
Mert gondoltam lehet fentebb tudnám húzni a gpu-t ha a ramot lejjebb veszem,és azért szntem többet érek a magasabb gpu órajellel.
Válaszokat előre is köszönöm -
synthattik
aktív tag
válasz - = Zk = - #16938 üzenetére
Ez multi beállítás vagy single player?
-
synthattik
aktív tag
válasz Williams #17012 üzenetére
Innen tudsz szedni amd catalyst-ot ez drivert hozzá,meg ha esetleg akarsz 1 normális venti profilt ,akkor sapphire trixx vagy msi afterburner és ezekben tudod húzni a kártyát,bár a sapphire trixx az jóval egyszerűbb,mert az msi ab-ben át kell írni 1 bizonyos unofficial overclocking modot,de ha ott tartunk esetleg akkor le írom pü ben mit hogyan.
Ez referencia kártya ha jól látom,nekem is ilyen van,ha szerencsés vagy akkor moddolható 6970-é,csak előbb nézd meg ,ha meg lesz az új proc,hogy bírja e az órajeleket,
vagy végül is az nem is fontos,mert ahogy itt láttam lehet csak shader feloldott 6950-es órajelű bios-t is rárakni. -
synthattik
aktív tag
ezen topik legelső hozzászolásában kb minden le van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest