Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én is azt vallom amit a kolléga,videokártyából egyet kell venni de normálisat.Nekem eddig minden több GPU-s megoldással gondom volt,melegedés,zaj,működés.Ha valaki vállalni tudja a hátrányokat akkor boldog lehet,de az én szememben egy több gpu-s megoldás nem egyenértékű egy szimpla gpu-val.Ez mindaddig úgy marad amíg például nincs közös memóriaelérése a két gpu-nak...
#1771) ffodi
Ezen a szálon gondolkodva egy 460SLI is jobb választás lehet vagy egy 570SLI,esetleg egy 560SLI,vagy egy 6870CF.Persze nekem pl az 580 elött 460SLI volt,ami papíron erősebb,olcsóbb,de mégiscsak az 580 mellett döntöttem.Nincs nagyobb büntetés annál amikor egy játékban a GPU-k kihasználtsága 50% körül mozog,és még sem tudok mindent ráadni mert akkor játszhatatlan,mint pl GTA4.Tudom konzolport,meg el van cseszve az egész ahogy van,de azért sokan szeretnek vele játszani,mint pl én is.Tehát nem sok választás marad...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest