Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Uh, én már a legelején toltam, szerintem 99-ben. Mondjuk akkor csak 1 évvel előtted, mind1.
Nagyon nagy volt. Akkor volt 56ks modemem. Mondom kipróbálom a híres Quake 3-at neten... Ha csak kicsit is, mert rohadt drága volt.
Hát, kb annyit láttam, hogy megjelenek és puff... Végem. Mozdulni nem volt idő. Így utólag visszagondolva szerintem a pingem volt hatalmas. Akkora, hogy amíg bármi lejött volna a játékból addig kinyírtak... Aztán 2003-2004-től toltam a neten folyamatosan... Akkor ismerkedtem végülis meg ezzel az online világgal Hihetetlen jó volt. Teamek klánok, közösségek stb...Az egésznek egy hibája volt, mégpedig a pointrealise. 1.16-tal nem tudtál játszani az 1.30-as szervereken. Se az 1.32-n. Így álltalában nekünk, mániákusoknak 3x volt fenn a Quake 3 Mindhárom pointrealisenek külön telepítés
Persze tudom, később kijöttek a pointswitchcerek, de anno még esély se volt ilyesmire.Amúgy én egy sokak álltal lenézett modot toltam 4,5 éven át... Végigjártam a ranglétra minden fokát. Senki, Team tag, Clan tag, co-leader, leader, stb... Volt saját szerverem is, 2 is
Szép idők voltak...Amúgy szerintem a Quake 3 az évszázad játéka. Nem csak elfogultságból mondom.
Az első olyan játék volt, amit kifejezetten online játékra terveztek. ÉS! Az úgy megvolt tervezve, hogy azóta se nagyon érik utol. Mármint a kialakítás, multiplayer rész, a konzol, a parancsok. A kiírások stb... A ping, a hálózat figyelő modul stb...
Meghát új korszakot nyitott az FPS világába. Ez nem is kérdés. Nemtudom lesz e mégegyszer egy ilyen játék ami ekkora ugrást hoz a szakmában.
Pár hónapja újra feltettem az 1.32-t és találtam vagy 800 szervert, sok közülük még a mai napig fullos! De még eredeti 1.16-ban is voltak fullos szerverek.
Mikor lesz mégegy ilyen játék, ami 10 év után is aktív marad?! Szóval minden respect a Quake 3 Arena -nak![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest