Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Dany007 #2246 üzenetére
Sztem is a legjobb FPS multiban a Q3 Reménykedtem benne, hogy az eredeti gamét mai köntösben a 10 éves fordulóra megcsinálják, minden eredeti: szereplők, pályák, fegyverek, csak mai megjelenítéssel, sajnos ez elmaradt.
Valaki nem tudja, win7 x64 alatt hogy lehet működésre bírni?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
joccadoki
senior tag
Hülyén hangzana h, egy 10éves proyectet elővesznek és egy új TECH 5 ös motorral
kihoznak egy quake V arena nevű játékot.Főleg, hogy a Quake projektet 3/4 részben megvette a RAVEN Software.Talán egy ilyenre specializálódott egység 2-5 év múlva(ha lesznek még ilyen PC játékok)grafika javítást végeznek rajta, mint pl DOOM,DOOM II;HEXEN;HERETIC;QUAKE.De erre csak 25% esély vanCsak a remény maradt
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
Chaser
legenda
válasz joccadoki #2252 üzenetére
Mivel mai napig rengetegen tolják biztos lenne rá igény, az eredetivel is el lehet lenni, legalább nem kell hozzá erőmű Én Quake 3 Arena - Revolution névvel dobnám ki Az eredetik mellett persze lehetnének új pályák és fegyverek de csak az új pályákon, a régi pályákat és karaktereket mind meghagynám, a többi csak "bónusz" lenne.
-
Dany007
veterán
válasz joccadoki #2247 üzenetére
Hehe!
Na én pont olyan modban nyomultam 4,5 éven át. Excessive... Aztán SoDMoD, aztán végül 1.32-ben Excessive plus. A srácok még mind a mai napig nyomják. Ismerek 10 éves clánokat...Akik még az 56ks meg 33,2ks időkben kezdték
Először én is azt hittem, hogy valami teleportjuk van. Egyszercsak otteremtek... Viszont anno ez az egy server volt, amin 60 alatti pingem volt, így ottmaradtam.
Aztán később megtanultam mi is az a rocket jump! : ) Meg a slide-ok, ugrások strafe jump stb... Eszméletlen jó. Railben is küdtem kicsit... Az volt a fő cél.
Nekem is, mint sok másnak akkoriban a rail volt a nyerő. Sok mániákus már offline is arra gyúrt.
Csak, ott olyan 100-110-es pinggem volt. És anno még nem is létezett olyan, hogy unlagged server... Szal inkább visszamentem Sod-ba (excessive).A Q4 rám nem volt semmilyen hatással. Nagy volt a hype... Fatality meg ilyenek... Nem is futott a gépen... Meg őszintén engem is Doom3-ra emlékeztetett Szal azzal nemigazán foglalkoztam.
Amúgy szerintem is jó ötlet lenne a Q3-at kiadni mai grafikával.
Felújítani a pályákat. Persze csak grafikailag, aztán lehetne minden u.a. Én biztos a vevők között lennék : )
Ma ha az ember fps-ezni akar, akkor mindenkinek az első szava a COD. Esetleg a Crysis...
Toltam mindegyiket neten, de egyik se kötött le... nemtom mért.
Nekem az ilyen scifis fps-ek jobban bejönnek Mint pl az UT3. Az nem rossz. De sajna mégse Quake. Azzal is sokat toltam, de közelébe se ért a Q3 érzésnek.
És az a furcsa, hogy a CNC3 szerű stratégián kívül, na meg 1-2 autós, semmi nem tud lekötni hosszabb távon. Nemértem miért. Na jó még a GTA. Szal CNC, TDU, GTA. Kb ezek, amik a Q3-on kívül le tudnak kötni, de még ezek se annyira mint a Q3.
Ami meglepő, hogy online azóta se játszok semmivel. Q3-ban meg lenyomtam 4,5 évet úgy, hogy alig(!) volt olyan nap, hogy ne nyomtam volna. Szinte minden nap, amikor csak volt időm, hajnali 2-3-4-ig küdtük. Ezt most egy játékkal se tudom megcsinálni, főleg nem online.
Na mind1, ez megint hosszúra sikeredett. : )
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Dany007
veterán
Egyetértek. Lehet kéne írni egy levelet Carmac úrnak...
Szerintem sokan azért hagyták ott a Q3-at mert már nem volt megfelelő a grafikája. Valamilyen szinten meg is értem őket.
Elvégre akik anno elkezdték küdni a Q3-at 99-ben, azok mára vagy kiöregedtek, vagy azóta is ott jáccanak
Akik meg valamivel később kezdték, a mai 'fiatalok', 17-23 évesek (én 26 vok...) azonk meg már egy olyan grafikai világba 'születtek' bele, mint a Call of, vagy a Medal of Honor, Doom3 stb... Tehát lehet, sőt v.színű, hogy bejönne nekik a játék, de amikor kiderül, hogy 10 éves, meg milyen grafika bele se kezdenek...
De már csak az a tény, hogy mennyien tolják még mindig 10 év után is, az szerintem bőven elég arra, hogy biztos legyen a siker. -
Chaser
legenda
válasz Dany007 #2255 üzenetére
Egy kezdeményezést kellene elindítani, amit virtuálisan bárki aláírhatna, csak nem tudom hogy lehet egy ilyet kivitelezni. Én anno úgy kezdtem, hogy haverom kezelte a billt, én az egeret Ez 2000-ben volt Aztán neki bátorkodtam egyedül is, elég csúnyán szét kaptak alapszinten is de elég hamar felfejlődtem, netem még nem volt, de offline már HC szinten nyomtam. Első multis játékom a doom 2 volt suliban '99-ben. Aztán lett netem, nyomtuk haverokkal, de az nem volt jó, mindig azt vettem észre egyedül maradok Aláztam őket ahogy kell Aztán jöttek a serverek, ott már én is kaptam/kapok a pofámba mai napig, csak felmegyek valamelyikre aztán go, csak az a sok cheater ne lenne
-
joccadoki
senior tag
Helyesbíteném a quake 3 már nem lehetne a neve mivel sorozat ezért quake 5 lenne
Továbbá a quake licensz már nem az id tulajdona és raven meg nem foglalkozik javítgatásokkal"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
-
joccadoki
senior tag
válasz Dany007 #2254 üzenetére
Bár nem a quake 3 topicban kellene a q4ről beszélni,(elnézést)de azért elmondom hogy a quake 4 tűrhető része a stroggá való átválozás után jött nem tom szerintem ugy izgalmasabb volt
ja és még valami a quake grafikajavításról:Mivel kiadták a Quake 4et ezért nem valószínű h lesz új motor A doomot is addig fejlesztették míg kiadták a d3at.2 Mivel a Raven nem nagyon tud multi motort csinálni(id-től lopták mindet<nem csak azt > )
ezért nem valszínü hogy egy új multiquaket kapunk)[ Szerkesztve ]
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
Mondom hogy mivel volt quake 3 ezért mivel védjegyes ezért nem lehet újra quake 3
És az id leszarja ami a quake -hoz kapcsolódik a 3ik után ezért nem is fog új q-t kiadni"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
Chaser
legenda
Ma láttam Mortal Kombat4-ből is csináltak valami új 3D verziót, kiadástól számítva 10 évre Q3 Reloaded-et akarok
-
(Bundás)
addikt
válasz joccadoki #2261 üzenetére
És mi a helyzet a QuakeLive-al? Felújított meg nem is, pont amire vágytok.
Szerintem legkevesebb cheater a quake3ban van mivel az 1.16os szerók halottak ospben meg nem érdemes
Nem hiszed el, de az 1.16 még mindig él és vannak szerverek, egyetlen Quake 3 pointrealise, ami CB-n "él" évek óta. Igaz ugyanúgy haldoklik mint a maga a játék, de még mindig vannak klánok és vissza-vissza térő játékosok.
(#2251) Chaser: A QuakeLive-ot mintha neked találták volna ki. Persze azért nem 2009-es grafika, de szebb mint a Quake 3, ha neked az kell. Mondjuk a Quake-t a mai napig "butított" grafikával játssza a játékosok 90%-a, és nem azért mert nem bírná a gépe. Szerintem.
-
peterm711
aktív tag
sziasztok srácok! Q3 Reloaded-nak én is nagyon örülnék , mer szerintem is ez egy csúcs játék, én a mai napig tolom. először 2000-ben találkoztam vele (12éves voltam), el nem felejtem türelmetlenül vártuk a 2es folytatását . Amikor kijött a játék picit csalódtunk benne, mer azt hittük hogy olyan lesz mint a 2es jó hosszú és velős single playerrel. Ugyebár akkortályt internet nem nagyon volt elterjedt dolog, ezért végigtoltam botokkal és kész. El is felejtettem hogy létezett. Két évvel ezelőtt karácsonykor elővettem a lemezt, leporoltam , és hülyeségből telepitettem, gondoltam ugyse lesz már egy élő szerver sem. Na és akkor jött a meglepetés: . Azóta nap mint nap tolom főleg freezerail servereken.
Na most a lényeg :
Tudna nekem valaki segiteni egy freezerail szervel megirásában? előre is kösz[ Szerkesztve ]
-
peterm711
aktív tag
Működik szépen jajj de örülök neki . Köszi szépen. Kicsit megnyirbáltam, kidobáltam belőle a felesleges dolgokat, most már csak freeze rail. Ugyebár ez Noghost-os szero, nem lehetne ezt valahogy kiktatni? Mer ugyebár sokan tolják ugy hogy még nem is hallottak olyanról hogy noghost, és azokat így nem fogja beengedni. Megoldható, vagy az létfontosságú dolog?
-
-
(Bundás)
addikt
válasz peterm711 #2272 üzenetére
Mondjuk azt, hogy direkt erre is lett "tervezve" a NoGhost, szóval jobban járnak vele ha leszedik, hisz enemymodel stb a simába nincs. De be lehet állítani valahol, hogy ne legyen kötelező az NG hozzá, anno sokan úgy játszottak ilyen szerókon... Több is volt a csíter.
-
joccadoki
senior tag
válasz L!NK->Q3 #2273 üzenetére
hááááát ami azt illeti olyan elvetemülten nem de néha felnézek egy szeróra én inkább már ha játszom is single mondjuk a cod 2 vagy a q4 3ban inkább ffa amibe nyomom ca már nem nagyon menne főleg nem kezdek cazni botok ellen
Te aktív vagy még?[ Szerkesztve ]
-
peterm711
aktív tag
Kész, befejeztem, minden aprócska hibát kijavitottam . Kérdésem az lenne, hogy a cég akivel akarom hostoltatni a szero-t, az linuxot hsznál (mint általában a legtöbb szerver). Fog ez működni linux alatt is, vagy kell még valami módosittás? Gondoltam mielőtt nekivágok megkérdem, nehogy hülyének nézzenek
-
válasz Dany007 #2255 üzenetére
Mert csírák. A grafika meg tökmindegy, mert kb. az első percben úgy szénné butítod (hogy LÁSS is valamit), hogy Carmack is nehezen ismerne rá.
Egyébként én állítom, hogy fullban mind a mai napig szép.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
joccadoki
senior tag
nem tudom mennyien nyomatják a rendes q3at ha ez a topic ennyire izzik:........
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Más topicot nem találtam, de félig ide tartozik és ez nincs annyira kihalva.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet valahogy csökkenteni a letöltési sebességet a Q3 motoros játékokban? Konkrétan az a bajom, hogy rengeteg szerverre nem jutok fel, mert el kezdi tölteni a kellő mapokat, modokat, kiegészítőket a játék és van, hogy akár 2-3 órát is kiír letöltési időre (pl. SoF2)."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
L!NK->Q3
senior tag
majd kapsz tőlem is promode ca-ban
de csak kb 2 hét múlva mert most három napig az erdőben iszok és csak hétvégén tudok gamelni
vegyél fel xfirén :soundcore- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
Madn!ght
addikt
SZevasztok Emberek!
Nem gondoltam volna, hogy még játszik valaki az egykori kedvencemmel...
Kb 10 év után múlt január óta nem zúztam. Ha van valakinek kedve játszani kicsit, dumáljunk meg egy estét. Persze szigorúan csak FUN jelleggel! -
L!NK->Q3
senior tag
xfire.com -> sever kereső+chat+voice program ( msn helyett )
promode-> más fizikaElőrször is kell a q3 + 1.32 point release + osp 1.03a
azután vegyél fel xfirén- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
ma este leszek!!!
jer majd- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
bors péter
csendes tag
hello.elvileg nálam úgy lehet beirni a kodot hogy:shift-1.nyomod folyamatosan a shift-et és meg nyomod közben az 1 est.!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest