Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Telekom TV Mikrotikkel
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
A
thread()
szolgál arra, hogy egyszerre több szál fusson a progin belül - ha erre gondolsz, mint subprocess, akkor igen, úgy kellene indítani szerintem. Arról tudsz akár visszajelzést is kapni, ha leáll/lefut. Nem feltétlenül kell a process ID-t elmenteni, meghívhatod apidof
-ot (mint bash parancs); ezzel annyi gond van, hogy ha mondjuk több mplayer is fut egyszerre, akkor nehezen fogod tudni, hogy melyik melyik (csak mondjuk ha az indítás után rögtön futtatod a pidof-ot és kizárásos alapon eltárolod az azonosítót). De ennek ismeretében is, meg a thread kezelésénél is kvázi bármikor leállíthatod. Az, hogy éppen hol tart a lejátszásnál... Hát igen, nehezebben fogod tudni; annyira nem ástam bele magam, hogy van-e mplayer-hez esetleg python modul vagy simán bash-al ki lehet-e szedni belőle, hogy éppen hol tart. Ha utóbbit lehet, akkor elvileg arra is tudszos.system
hívást csinálni.[ Szerkesztve ]
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Programozás topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HP notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat