Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Hát pedig ez csak idő kérdése volt. Szerintem itt sokan csak a szájukat koptatják. Mégha ki is találjátok a megoldást, képtelenek vagytok véghezvinni. szídhatjátok a tömegeket, akik szétvertek egy teret és csináltak 50 millió forint kárt. naés? tocsik, princz, kulcsár! milliárdok apám és eddig csak a tocsik zsagolta alulról a bíróságot. ezek a szerencsétlenek meg lehet, hogy hülyék, de megmutattak valamit abból, amire itt sokan csak áhítoznak. Tettek valamit mégha el is lehet ezért ítélni őket. Aztán most jöhettek itt a visszafogott magyarázatokkal, meg irónikus megjegyzéseitekkel, de nekik legaláb van merszük szembeszállni a hatalommal. Így vagy úgy. Aztán most előkaptok valami történelemkönyvszagú történetet és én leszek a hülye, mert elakarom zavarni a GyF a francba. Szerintem nekem van igazam és nem látom be miért kellene egy emberbnek ezekutánis a székben maradnia. Én nem bocsátok meg neki. Másik hazudósat akarok!
Bocs tildy nem neked szólt csak most jött...A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
aesir
veterán
Sorold. De csak akkor, ha valóban így gondolod. És csakis akkor, ha mindig mindegyiket megemlíted. És ha természetesen van arra bizonyítékod, hogy ezek valamelyike küldte az embereket MTV-székházat rombolni. Különben vagy hazudsz, vagy amúgy liberálisan pufogtatsz a levegőbe.
Van saját életem...
-
-
Rive
veterán
Tök fura aza fidesz tényleg más volt. 98-ban , életem első szavazásán rájuk szavaztam. Aztán mikor vége volt, már örültem, hogy nem ők maradtak porondon.
Tózse.
A komenyista MSZP ideájához hasonlóan az isteni Fidesz is elég maradós tényező, mint a mellékelt ábra mutatja./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Rive
veterán
Szvsz kimeríti a fidesz korábbi viselkedése a jelen helyzet tükrében az ''uszítás'' fogalmát...
A Fidesz ezen a téren meglehetősen óvatos. Nem lépik át azt a határt, amitől már ténylegesen uszításnak lehetne nevezni a dolgot. Itt inkább jóváhagyásról, elismerésről van szó, az elvárható előretekintés és távolságtartás mellőzésével.
Hiába ismert, hogy a Fidesz egyre inkább összekacsint a szélsőségesekkel, illetve próbálja saját igába terelni őket, hogy bizonyos feladatokat rájuk hagyhasson, mindjárt jön a 'riogatás' meg a tagadás.
Persze, lesz egy nyilatkozat, amiben elítélik az esti 'sajnálatos eseményeket'. Aztán jó eséllyel azt is hozzáteszik majd, hogy ez a népharag kifejeződése és ezért a kormány csak magát okolhatja. És várhatóan sehol sem lesz a dolog az elvárható szinttől.
Ezt meg így már mindenki érti, ahogy akarja, ugye.
[Szerkesztve]/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
-
vati
senior tag
''Szvsz kimeríti a fidesz korábbi viselkedése a jelen helyzet tükrében az ''uszítás'' fogalmát, de ennek még rendesen utána kéne járni. És ez baromira nem rágalmazás vagy bizonyosság.''
Javasolom az 1978 évi IV. törvény tanulmányozását. Ez a btk álneve
Itt van meg egy darabban pl: [link]
Az uszítás nem értelmezhető e kontextusban, én inkább a ''könyugalom elleni bűncselekmények'' kategóriában néznék körül.
De vigyázz, a jog bonyolult tudomány A ''fidesz viselkedése'' nem értelmezhető büntetőjogilag, csak egyes embereké. A politikusnak vagy eleve mentelmi joga van, vagy -többségében- nem annyira hülye hogy csőbe lehessen húzni ilyen gyűlöletkeltős szöveggel.
Egyébként -már bocs, hogy sokadikként én is leírom- döbbenetesen naiv vagy.
Nemcsak ezzel a mostani fóbiáddal. Az összes itteni hsz-od illusztrálja a sikeres ballib propaganda működését.
Vitatkozni sem akarok ezzel, majd megteszik mások helyettem, akiknek talán jobban hiszel.Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
beencee
őstag
Bocsánat, igazad van elsiklottam felette. Akkor különböző módon volt felírva (különböző térítéssel, stb.), vagy bármely más eset... A patikusok az árváltozást a közlönykiadótól kapják meg a rendszergazdájuk közvetítésével, floppyn. (!) (ha már számítástechnikai fórum...)
-
divot
veterán
Akkor bajban vagyok.
Egyébknt most továbbszövögettem magamban a jó kis elméletemet, és még az is lehet, hogy végül Orbán fog az egészbe belebukni. Ha a szociknak ezzel a z?rzavarral sikerül megmenteniük az önkormányzati választást, akkor a viktoriánus politikának annyi. No és akkor kezdôdik majd az igazi hatalomkoncentráció. -
ovw
tag
Bár nem igazán rajongok a srácért (sőt...) de itt szerintem arra gondolt,hogy a rendőrök nem oltottak a vízágyújukkal, kényelmesen megvárták a tűzoltók kiérkeztét, akik már valóban oltottak... De lehet rosszul gondolom
''Jog és fegyver az állam tartópillérei'' - Justinianus
-
Dalai Láma
őstag
Lehet, hogy kivonom magam ebből, becsukom a fülem, ne is halljak róla. Élem az életem, a sorsomat magam alakítom, nem pedig ők. Lesznek tüntetések, zavargások, télre viszont nagyjából megszűnnek. Londonban pl állandó tiltakozás volt az iraki háború ellen. Kipakoltak, és minden nap ott volt valaki. Ettől még nem lett semmi.
Kiváncsi vagyok a fejleményekre, de érzelmileg megpróbálom függetleníteni magam az eseményektől. Lesz ami lesz.''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
aesir
veterán
Miért, forradalom van? Vagy barbár rongálás volt az éjjel? Illene már eldönteni, nem pedig a pillanatyni helyzetnek megfelelően játszani a szavakal.
Meg fogsz lepődni, a Kossuth-téren éppen elég baloldali szavazó is volt kint. Olyanok, akik be merték vallani maguknak, hogy átkúrta őket a kormány, és csalódtak.Van saját életem...
-
raczger
őstag
48-bna, meg 56-ban is forradalomnak indult, de mi lett a vége? szabadságharc!
és bizony itt tartunk már, mert már tegnap egyes becslések szerint 60ezren voltak, és rendőröket meg csak max 20 ezret tudnának mozgosítani!
szóval itt már csak a nép győzhet!
Ide kötődő vers, és nagyonis aktuális!
Petőfi Sándor: Föltámadott a tenger... [link]
Ha ezek után marad minden ua. akkor nem nevezem többé magam magyarnak, mert aki 2 év félrevezetés után még hisz GyF-nek, az egy birka!
Ha középkorban lennénk GyF-et kiátkozták volna az egyházból, és bárki szabadon megölhette volna következmények nélkül!www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
aesir
veterán
Naivságod megint előjött. Ebből senki sem fog győztesen kijönni, legkevésbé az emberek, de az ország sem. Az MDF pontosan annyira 0 politikai tényező mint az szdsz (szdsz kicsit több mondjuk mert kormánytagok), a Centrum pedig egyrészt nagyítóval sem látható, másrészt csak nevében különbözik az mszp-től. Ezen az állapoton nem fog változtatni egyik pártocska esetében sem, az események bármilyen kifejlete.
Van saját életem...
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest