Hirdetés
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Na most van végem
Beszéltem egy magát jobboldalinak trató emberrel, aki azt mondja nekem, hogy az SZDSZ nem kerülne be a parlamentbe valójában, csak a választások estéjén megjelenik egy izraeli AWACS repülőgép a légtérben és két óra múlva megvan a szükséges mennyiségű szavazat
Első megdöbbenésemben még megpróbáltam elmagyarázni, hogy ekkora elembajt még nem hallottam, mert az AWACS típusú repülőgép a légteret ellenőrzi stb., de a második mondatnál inkább abbahagytam mert, láttam a szemében, hogy hisz abban amit mond.
Aztán azon gondolkodtam, hogy sírjak vagy nevessek, de most inkább sírok, mert még életemben nem hallottam ekkora ostobaságot.
Ja és ha azt hozzátenném, hogy egy értelmesnek tartott dipomás, itt Egerben köztiszteletnek örvendő, középkorú férfiről van szó, akkor az már csak hab a tortán.
Azt, hogy melyik pártnak a szimptizánsa direkt nem írom, mert nem akarok általánosítani, de úgyis tudja mindenki miről van szó
Bocs, de ezt le kellett írnom, mert nem térek magamhoz -
Markgx10
őstag
válasz bitfarkas #1028 üzenetére
Ez nagyon kemény.
Egyébként ma hallottam többször is a helyi rádióban (Rádió Eger) az új MSZP-s reklámot, ami Mikola emlékezetes mondataival kezdődik (tudom, szinte minden mondata emlékezetes , itt az elkövetkezendő 20 év bebiztosításáról van szó). Már amikor meghallom a Mikola hangját, rendesen rosszul leszek -
Markgx10
őstag
válasz DVD_2_U #2264 üzenetére
Ha jól emlékszem te ígérgettél hónapokig a gyúrós topicban olcsó tápkiegeket (aztán azt a nicked ki is vágták) amiből persze semmi sem lett, soha nem is volt. Szóval te inkább ne szidalmazz másokat, hogy ilyen meg olyan szavahihetelenek (a bal oldali politikusokra gondolok)
-
Markgx10
őstag
válasz DVD_2_U #2548 üzenetére
Na nem mintha egy véleményen lennénk a politikát illetően, de azt el tudom mondani, hogy a kisfiam egy évet töltött a Heim Pál kórházban és még a kemoterápiás kezelésekhez szükséges alapvető dolgokat (nem a vegyszereket term., hanem tűk, csövek, kötszerek stb de még néha tiszta ágyneműt) is nekünk kellett bevinni, ha azt akartuk, hogy megfelelő legyen az ellátása.
Emellett azelőtt a szaktudás és elhivatottság előtt, amit ott láttunk most is fejet hajtok , mind a nővérek (akik valami 60k-ért 12 órában dolgoztak), mind az orvosok részéről. Természetesen hálapénzt senki nem fogadott el, ami azért is furcsa, mert ha Egerben elmegyek valahová és nem azzal kezdem, hozzám sem szólnak.
Bocs az offért. -
Markgx10
őstag
válasz Integra #2715 üzenetére
Megmondom nagy okosan miért nem fogod megverni Egy képzett is intelligens bunyósnak nem pálya egy olyannal verekedni, aki még visszaütni sem képes. Én nem vagyok sem képzett, sem intelligens de még én sem szoktam olyanokkat megverni, aki nálam láthatóan gyengébb és esélytelen. Legalábbis szerintem, de ezt veszem ki a Te hsz-odból is. (ez amúgy elismerés volt feléd )
Sorry az offért -
Markgx10
őstag
válasz Latissimus Dorsi #3149 üzenetére
Ja és saját nevelés
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest