Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
félisten
Hurrá addikt lettem én is.
(vagy fél évvel ezelőtt....)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
(Darkwood)
őstag
Lassan én is csatlakozok e megtisztelő "rang-társaimhoz"!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
titán
válasz (Darkwood) #857 üzenetére
Az meglesz hamar.
-
(Darkwood)
őstag
-
(Darkwood)
őstag
Most már én is...
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
tomcsi23
veterán
válasz (Darkwood) #863 üzenetére
Hohohohó! Gratula!
csak sikerült összehozni.hm, a nyelvecskéd?! Nem is egy dologra lenne jó, hanem mindjárt 69-re.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
(Darkwood)
őstag
-
Csabee.
nagyúr
-
(Darkwood)
őstag
Ha kibannolnak, akkor sintér nickkel jövök vissza!
A nyelves dolog csak ránk tartozik!
-
titán
válasz (Darkwood) #869 üzenetére
De szenya vagy, pedig erdekelt volna egy jo kis nyalos tortenet (nem segg, abbol hallok eleget )
-
plus44
veterán
Tiszteletem!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
runner 125
nagyúr
válasz (Darkwood) #863 üzenetére
Ejj, grat grat!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
(Darkwood)
őstag
válasz runner 125 #874 üzenetére
Köszi, köszi!
#875: Szerintem csak azért, mert azt szoktátok meg...
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar, de én is függővé lettem..[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Most vagy én nem tudok számolni..., vagy fel kéne keresnem egy Addiktológust.
(Mé' nem vagyok mán Addikt?):LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
tomcsi23
veterán
válasz puttputt #880 üzenetére
Killing harca jut eszembe a fanatikus rangért.
Csak Neked még egy kicsit több hsz kell ide.poffsoft-nak gratula!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Killing
addikt
válasz tomcsi23 #891 üzenetére
Éppen most számoltam ki, már kevesebb mint 500 hsz kell az addikt ranghoz.
Na megyek is a win7 topicba.
mod: Lauda: 1 sorral feljebb írtam hogy hova fogom beírni.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
No-kia
addikt
én tegnap léptem ebbe a korba
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
picur220
veterán
PH Addikt lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest