Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz Sixkiller6 #1740 üzenetére
most vagy en vagyok retardalt, vagy tenyleg nem lehet itt nezni.. en csak a programlistat latom...
hábm bábm
-
rushty
őstag
válasz Sixkiller6 #1745 üzenetére
ez alapján téged:
szép sztori, remélem lehet követnia másik, hogy amikor előjött a dopping a topikba (a kínai csodánál ha jól emléxem), te voltál a fő "moderátor" felszólaló, hogy az olimpia szentsége miatt nem kéne dopping-téma
Revolut meghívó pü-ben
-
lvnt
őstag
Nem tudom, hogy mit nem értesz azon, hogy nem a dopping vagy éppen Tyhon miatt volt fontos a téma, hanem Pars miatt. Nemcsak azért, mert az egyik legnagyobb riválisa lett volna Londonban, hanem azért is, mert még az előző két olimpiáján is megváltozhat a helyezése a fehérorosz kizárása miatt.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Ez szép is jó, de a versenyen kell(ene) megverni valakit, nem a doppinglaborban. Pars is doppingol (mint ahogy mindenki más is), csak nem bukott meg (még). Ennyi a történet.
Persze nekünk jó, mert így nagyobb eséllyel fog nyerni, de azért na
szerk: ez kb. olyan, mintha Dani Kitajimát nem a medencében verte volna meg, hanem kihullott volna előle a japán pozitív dopping miatt.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Sixkiller6
őstag
ha nem látod a különbséget aközött, hogy elkezdjük ekézni az éppen aktuális kínai csodaúszó miatt az egész kínai küldöttséget, vagy az olimpiát en bloc, és aközött, hogy egy doppingeset miatt alaposan megnőttek az esélyeink egy szép éremre és ennek a hátterét leírom, akkor szerintem rossz topicban vagy
- no es importante -
-
Shadowfax
addikt
Most jön Bor Barna mérkőzése! [link] m2 élőben is
-
máyköl
veterán
Kicsit sem fúj a spanyoloknak a bíró...
-
vans?
őstag
elso kor utan Nora a 21., Flora a 23.
hábm bábm
-
Sixkiller6
őstag
Barna kiesett
- no es importante -
-
spammer
veterán
Bor kiesett... Ez a brazil is nagyobb volt, mint ő, nem lehetett vele mit kezdeni...
-
Shadowfax
addikt
Bírói döntés: brazil megy tovább, Bor Barna 7. helyezett. Sajnos jogos a döntés, Barna nem tudott az ellenféllel sokat kezdeni.
Műugrás megy a kettesen!! (m2)
(#1766)spammer: Ez a brazil is nagyobb volt, mint ő, nem lehetett vele mit kezdeni... De ha megmozgatja a brazilt, akkor lett volna esélye. Sokkal nehezebb és magasabb embernél válldobásra ráfordulni... szinte reménytelen. Lábsöprést kellett volna erőltetni, vagy kis belső horgot.
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
- no es importante -
-
Integra
titán
tilitoliznak a lányok, nincsen aki bevállalja és húzza őket
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Sixkiller6 #1771 üzenetére
egyszerűen nem tudom, hogy mivel lehetne a fejekben a gondolkodást megváltoztatni... itt csak fejben van a gond....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Youri
veterán
na... még van egy pici esély 1 pontra
RTX ON
-
Frakk
tag
Barna a vége előtt kb fél perccel indított egy akciót, amiből a brazil a hátára esett, és semmi sem történt. Már háromszor újra néztem, de még mindig nem értem mért nem kapott rá pontot (igaz már ittam egy kicsit). Valaki világosítson már fel légyszi!
-
Youri
veterán
Kommentátor a francia műugrónőre: "Inkább súlyemelő alkata van"
RTX ON
-
Youri
veterán
Federer - Del Potro döntő szett 19-17
RTX ON
-
Youri
veterán
válasz Sixkiller6 #1786 üzenetére
Én inkább Nadal rajongó vagyok. De a Federer amellett, hogy a sportág történelem könyveit átíratta, egy igen szimpatikus sportoló
RTX ON
-
Integra
titán
ez a szemét tetves magyar tévé, hogy 2 perc ünneplést sem engednek, hanem köcsög módon levágják, mikor még a hálónál gratulálnak egymásnak.. undorító
-
spammer
veterán
Federer Vérprofi és egyben elegáns játéka van. De bírom Nadalt is. Ők a legjobbak.
Nole-t elismerem, hogy méltó helye van a nagyok közt, de mint ember, már kevésbé szimpatikus. Ahogy jött fel a ranglétrán, egyre nagyobb lett az arca is.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
20:45-től szurkolhatunk Kapás Boginak 800m gyorson.
-
Integra
titán
nagy tapló ez a phelps, de még mindig tud úszni..
-
spammer
veterán
Ez az amcsi kiscsaj
-
leslieke
Jómunkásember
Harmadik lett a csoportjában Merész András csapata, és az oroszokkal negyeddöntőzik vasárnap délután.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Ps Vita
őstag
Ti amúgy még hány érmet/aranyt vártok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest