Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
És akkor szóljon a Magyar Himnusz! (kérdés hogyan)
20 éve a Prohardveren
-
Tomi0703
addikt
szep volt Dani!!!
sracok... sajnos lemaradtam rola... mikor ismetlik es hol, tudja valaki?
(#1355 ) spammer: koszi, de teve kellenne nert nincs wifi, mobilnetrol meg egy orokkevalosag.
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
WR
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
spammer
veterán
válasz Tomi0703 #1352 üzenetére
m1-es felvétel Gyurta győzelméről (NSO-n találtam)
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ps Vita
őstag
Ez a himnusz most nekem még gyönyörűbbnek hatott annak tükrében,hogy első aranynál elrontották
-
8nemesis8
veterán
Szép volt Dani!
-
leslieke
Jómunkásember
Jakabos Zsuzsi következik!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
tildy
nagyúr
MEgtanulhatnak mar kimondania britek a gy betut. Szegeny Danibol Giurta lett. Szilagyi Aronbol meg Sz Zilagii
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Shadowfax
addikt
válasz Ps Vita #1357 üzenetére
+1
Rádióban hallottam, hogy az összes himnuszt 52 óra alatt vették fel a Londoni Filharmonikusok. Egy himnusz felvételére kb. 8-10 perc jutott, ezért improvizáltak és rövidítettek...
De kicseréltettük két napja egy olyan felvételre, amit itt vettek fel Budapesten x éve Ferencsik János vezényletével.Hajrá Zsu!!!
-
tildy
nagyúr
válasz spammer #1363 üzenetére
Zsuzsabol is Dzsekebosz lett:S
Sajnalom , hogy az uszasra nem kaptam jegyet, egyik volt, amire probaltam.
Sebaj, majd kajak-kenun kinn leszunk Dani hatalmas volt
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Vladi
nagyúr
No Zsuzsim. Én büszke vagyok rád.
il sole non sorge più ad Est!
-
callmeakos
veterán
Ennyi gyerekek. Gyurta Dani megcsinálta és cseh Laci is végre felpörgött. Ideje volt már
All→M8
-
FF23
senior tag
Ha már itt tartunk azt néztem, hogy a kínak, koreaiak... elérték, hogy ne fordítgassák meg a nevüket.
RT-AX58U v1
-
hobizoli
nagyúr
Lochte-n az a csuka.... OMG
több drón kell ;P
-
Sixkiller6
őstag
Cseh Laci egyértelmű éremesélyes!
- no es importante -
-
tildy
nagyúr
Juhu, LAci jot ment
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Sixkiller6 #1373 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Shadowfax
addikt
válasz Sixkiller6 #1373 üzenetére
Így van!
Lochte-t szerintem nem tudja megverni, de Phelps-t igen. -
Motion_Blur
félisten
Most láttam ismétlésben Gyurtát, végig rázott a hideg, lúdbőrzöttem
Lacinak meg
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ps Vita
őstag
Ezaz Laci
-
watercooling
tag
Grat
-
-PLevi-
senior tag
Amúgy a világrekordot jelző sárga vonalat csak mi, tévénézők látjuk vagy a helyszínen lévők is? (az úszók gondolom nem)
-
tildy
nagyúr
Ne feledkezzunk el Soni Rebeccarol sem, vilagcsucsot uszott elodontoben. Igaz USA szinekben, de o is magyar.
[link][ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
-
Gergosz2
veterán
de jó volt ma az tornát nézni.Nagyon jó verseny volt , szép gyakorlatokkal.
Sajnos Gyurta úszását élőben nem láttam de azóta pótoltam.
Grat neki, várjuk a további magyar érmeket![ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Motion_Blur
félisten
Valaki tudna dobni egy eurosportos linket Gyurta úszásáról? Már ha ott is közvetítették
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sixkiller6
őstag
ennél visszataszítóbbat nehezen tudok elképzelni a sportban:
Index: Ilyen egy pofátlanul elcsalt tollasmeccs
"Mind a nyolc csalással vádolt női tollaslabdázót kizárták a párosok versenyéből az olimpián, miután az érintett játékosok megpróbálták befolyásolni a mérkőzések kimenetelét. A vádak szerint a sportolók el akarták kerülni, hogy a döntő előtt összekerüljenek a többi csoportból érkező honfitársaikkal."nagyon helyes, hulljon a férgese, remélem örökre eltiltják őket a francba
- no es importante -
-
Youri
veterán
válasz Sixkiller6 #1388 üzenetére
A szülei magyarok, és ő is tud magyarul, tisztában van a származásával, de alapvetően amerikai,
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
FF23
senior tag
RT-AX58U v1
-
Sixkiller6
őstag
* * * 5. nap - augusztus 2. - csütörtök * * *
a sportolók nevei után zárojelben az idei világranglista-helyezésük/idejük vagy kiemelési helyük áll
10:00 Bognár Richárd(33), sportlövészet, dupla trap, selejtező
11:11 Takács Krisztián(43/22.31), úszás, 50m gyors, előfutam
11:41 Risztov Éva(16/8:27.87), úszás, 800m gyors, előfutam
11:51 Kapás Boglárka(9/8:26.49), úszás, 800m gyors, előfutam
12:00 Hirling Zsolt, Varga Tamás, evezés, könnyű kétpárevezős, elődöntő
12:19 Pulai Bence(46/52.56), úszás, 100m pilangó, előfutam
12:25 körül Jóo Abigél(7) - Ntahonvukiye(96)/Koumba(32), cselgáncs, 78kg, 8 közé jutásért
12:31 Szekeres Dorina(181/2:15.09), úszás, 200m hát, előfutam
13:30 körül Jóo Abigél(7) - Harrison(2)/Moskalyuk(16), cselgáncs, 78kg, negyedddöntő
15:15 Detre Diána, vitorlázás, szörf, 5. futam
15:30 Magyarország - Horvátország, ffi kézilabda, 3. csoportmeccs
16:00 Harcsa Zoltán(24) - Mujandjae Kasuto(-), ökölvívás, 75kg, 8 közé jutásért
16:05 Detre Diána, vitorlázás, szörf, 6. futam
16:30 Magyarország - Románia, ffi vízilabda, 3. csoportmeccs
16:40 Gádorfalvi Áron, vitorlázás, szörf, 5. futam
17:30 Gádorfalvi Áron, vitorlázás, szörf, 6. futam
21:19 Cseh László(3/1:56.66), úszás, 200m vegyes, döntőEsélylatolgatás
Úszóinknak délelőtt nincs sok esélye a továbbjutásra, 800 gyorson egyből döntőbe jutásért csobbannak a lányok, Kapás Bogi egy egyéni legjobbal ott lehet a döntőbenJóo Abigélnek az első kört simán kell hoznia, a másodikban viszont már nagyvad jön, de ha ki is kap, onnantól már vígaszágon mehet tovább
kézilabda: a horvátok nagyon erősek voltak játékban és fejben is az első két meccsen, jó lenne szoros meccset játszani velük, amiből bármi lehet a végén. de nem mi vagyunk az esélyesek
vízilabda: nyerni kell, 12-9-et tippelek, ide
Cseh Laci a döntőben éremre mindenféleképpen esélyes, egyedül a brazil veheti el tőle a bronzot, Laci viszont veszélyes lehet Phelpsre, és behúzhatja az ezüstöt is, Lochte fordulóival viszont nem lehet versenyezni
- no es importante -
-
Shadowfax
addikt
Gyurta győzelme Szántó Dávid közvetítésével
Sajnálom, hogy nem Szántó Dávid közvetíti az úszást, én nagyon szeretem őt. Deák Horváth Péter egy kalap sz... Inkább a Eurosportra kapcsolok esténként, mert Varga Ákos és Pásztory Dóri milliószor jobb. -
-
Shadowfax
addikt
válasz Sixkiller6 #1396 üzenetére
Köszi!
Meg köszönet azért is, hogy minden reggel összeszeded az aznapi magyar programot!Motion_Blur: Még nincs fent, de szerintem ma biztos felkerül a youtube-ra.
-
callmeakos
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest