Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvnt
őstag
Szerintem meg a dolog nem úgy működik, hogy mi, szurkolók innen, 1500 km távolságból egy rövidke közlemény alapján mondjuk meg, hogy mit is kéne tennie. Valószínűleg a válogatott orvosa, Abigél és az edzője fel tudják mérni, hogy mennyit is kockáztatna az esetleges folytatással. Én hiszek abban, hogy megfontolt döntés születik, akár visszalép, akár nem.
Abban pedig egyetértek, hogy 21 évesen még nagyon fiatal, lesz még több olimpiája is, ahol bizonyíthat, de ezzel valószínűleg ő és a körülötte lévő szakemberek is tisztában vannak. -
lvnt
őstag
Eldőlt, vállalja a további szereplést!
-
lvnt
őstag
Hihetetlen.
-
lvnt
őstag
Azért az nem rossz, hogy Lochte fél órán belül két 200 méteres döntőt is úszik. Bár attól sajnos nem félek, hogy kivesz belőle ez valamennyit a vegyesre.
-
lvnt
őstag
Nagyon szép volt!
-
lvnt
őstag
A testépítés és az erőemelés két különböző dolog. A konditermekben pedig éppúgy megtalálhatóak az erőemelők is az önjelölt testépítők mellett.
Amúgy pedig egyetértek veled. Szerintem is hiba lenne még több ennyire dopping-érzékeny sportágat szerepeltetni, amikor a meglévőkkel sem tudnak igazán "bánni". -
lvnt
őstag
Tisztában vagyok vele, éppen ezért írtam, hogy egy ennyire (merthogy szerintem kevés olyan sport van, ahol még amatőr szinten is ilyen mértékben jelen vannak a szerek) dopping-érzékeny sportágat. De tényleg hagyjuk a témát.
Beszéljünk inkább még egy kicsit Cseh Laciról: „Rióban még, remélem, ott leszek, mert nagyon szeretnék aranyérmet szerezni”
Ez és a bronzérem remélem, választ ad azoknak, akik már egy ideje a kiégéséről beszélnek.[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
Nem tudom, hogy mit nem értesz azon, hogy nem a dopping vagy éppen Tyhon miatt volt fontos a téma, hanem Pars miatt. Nemcsak azért, mert az egyik legnagyobb riválisa lett volna Londonban, hanem azért is, mert még az előző két olimpiáján is megváltozhat a helyezése a fehérorosz kizárása miatt.
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
Bácsi Péternek keresztszalag-szakadása van, szóval akkor sem folytatja, ha a litván döntőbe kerül, pedig épp most jutott tovább az elődöntőbe...
-
lvnt
őstag
Hidvégi sajnos leesett.
-
lvnt
őstag
Lányok, Krisztián.
-
lvnt
őstag
Szép volt, Berki!
-
lvnt
őstag
válasz ViiiiktorOC #2179 üzenetére
Attól függetlenül, hogy bírom Federert, valljuk be, Murray megérdemelte ezt Wimbledon után.
-
lvnt
őstag
Úristen, milyen erős lesz ez a 100-as döntő...
-
lvnt
őstag
"Maurice Greene, aki amúgy már nekünk dolgozik, az Eurosporton."
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
Hát ez már megint mi volt? Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én világcsúcsot érzek a levegőben.
-
lvnt
őstag
Berlinben 0,9-es hátszéllel futotta Bolt a 9.58-at, a 9.69-et Pekingben pedig hátszél nélkül. Most ha jól emlékszem a kommentárra, 1 felett van, és lesz a döntőben legalább 3-4 bombaformában lévő sprinter...
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
Azért olyan könnyen nem emelgetik, dobálják egymást ebben a 120-as súlycsoportban, mint Módosék.
-
lvnt
őstag
Most jön Deák-Bárdos nyolcaddöntője.
-
lvnt
őstag
válasz venember83 #2667 üzenetére
Hát igen, velünk együtt ez a négyes a szigorú értelemben vett elit. Bárki megverhet bárkit, felesleges is a csapatok között különbséget tenni.
-
lvnt
őstag
válasz Sixkiller6 #2678 üzenetére
Tegnap Mezei említette, de sok tegnapi, a csapattal kapcsolatos cikkbe (például) is bekerült. A hivatalos oldalon még én sem találom.
-
lvnt
őstag
Bolt megint szépet kocogott.
-
lvnt
őstag
Végre valami látványos birkózás.
-
lvnt
őstag
Nagyon szép volt, 20:03-tól döntő!