Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Kíváncsi leszek az új nV kártyákra. Jó az 5xxx széra, de engem nem győzött meg. A teljesítményhez képest ráadásul jó magasra árazták. Az 5850/5870 X2 32cm hosszúsága, meg enyhén szólva is blama. Nekem egy Chieftec torony házam van...ebbe se fér be egy 32cm hosszú kártya. Egy GTX 295 még befér, ami már méretileg így is a vállalható hosszúság felső határát súrolja.
Van egy olyan érzésem hogy valami "meglepivel" készül az nV ami mindenképpen jót tenne az áraknak. Elég csak annyi, hogy kijönnek egy rövidebb, mondjuk 29cm hosszú kártyával.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Lehet az 30cm lesz csak...képeken láttam az 5850 és az 5870 X2-öt is. A 4870 X2 egy bolhafing volt mellettük. Lehet csak az 5870 X2 32cm... de akkor is blama.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz FragMaster #1416 üzenetére
Nézd..az elmúlt időszakban nekem is 100k magasságában voltak a VGA kártyáim.De egyik VGA kedvéért se vettem volna 30-40k-ért egy új házat, és az a sok macera ami az átépítéssel jár...1 VGA se ér ennyit. Nem feltétlen a ház ára, hanem a nyűg és a macera a fő szempont egy VGA miatt. Sokan fogják azt mondani az X2-re..."jah! 32cm? Akkor köszi de nem!"
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz DemonDani #1447 üzenetére
Bőven elég lenne ha az 1GPU-s mezőnyben megkenné az 5870-et. Gondolom ha lesz kereslet, az nV is fog 2 GPU-s szörnyet csinálni és akkor az majd megkeni az 5870 X2-öt.
Nem hinném én se hogy akkora durranás lesz, hogy a 5870 X2-öt 1 szem GPU meg fogja előzni, de ez nem is lehet cél a realitások talaján maradva. Bőven elég ha a maga kategóriájában jobb lesz mint az ATi.
A sávszélesség meg jónak tünik, hogy 384Bit GDDR5 van párosítva, de mint tudjuk, hiába hiper-szuper GB/s memó sávszél. értékek lesznek láthatók, igazából nem ez lesz a meghatározó a gyorsaságban. Ha verni fogja a konkurenciát, nem ezért fogja verni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Ha cikk nem is fedi a valóságot 100%-ban, azt remélem nem gondolja senki, hogy pont az ellenkezője lesz igaz.
Aki nagy durranást vár, az a cikkből világosan kiderül. Nem lesz az. Ez a lényege, nem pedig az hogy olyan lesz a Fermi ami a cikkben említve van.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Hát ez az, ezt én is így látom...Ha pedig így lesz, a mostani 5xxx széria egy petákot sem fog veszteni az árából, mert nem lesz egy kategória sem árban sem teljesítményben a Fermi-vel. Ahhoz hogy nekünk jó legyen, árverseny kellene, de nagyon úgy tünik az eddigi infók alapján hogy 2010-ben nem lesz ilyen, mert hülye lenne az ATi árat csökkenteni ha a konkurencia drágát és gyengébbet kínál, mi több, ez még magasabb árakat is jelenthet, mert így az Ati jó időre monopol helyzetbe kerülne a VGA piacon, így annyit kérhet a kártyáiért, amennyit akar.
Remélem nem lesz így.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz Oliverda #4767 üzenetére
Én azt mondom, mind a két gyártó egy szinten van drivereket tekintve. Nekem még sosem volt semmilyen gondom a Catalyst-tal, ill Forcware driverekkel. Mind a két csapat tud jót csinálni, és tud bakizni is. Az ATi sokat fejlődött az nV-hez képest, mert amikor még 3870 X2 volt a menő, és beleugrottam az elején 110k-ért, majd 6 hónap volt, mire normálisan mentek a játékok, de ekkorra már a felét érte csak a VGA. Ez volt a mélypont. Ezután jött a 4xxx széria, ahol azért nagyon összekapta magát az ATi, és felnőtt az nV mellé. Az új szériánál mindig szívás van, itt is, ott is. A Fermi-nél is lesz bőven szívás, de az is benne van a pakliban, hiába jó az 5xxx széria, lehet sosem fogják tudni kihozni belőle azt amit tudnia kellene.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs