Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz katt777 #8174 üzenetére
Driverek terén engem meglepett, hogy mennyire buta az alap vezérlőprogram és ezt nem a dizájnra értem, rengeteg dolog ami a CCC-ben alap már évek óta hiányzik belőle és ami benne van azt is az AMD driverben jóval részletesebben lehet állítani (pl. videó beállítások, meg külső program/trükkök kellenek a teljes RGB tartományhoz HDMI-n). Az egyetlen dolog amit találtam és az AMD driverben nincs benne az a tripla pufferelés DirectX alatt.
Amúgy DA:I-hez ugyanúgy kellettbéta"GameReady" driver és azzal is ugyanúgy gondok vannak szóval kissé túlzás hogy AMD-n annyira szar a driver, mindkettő kb. hasonlóan teljesít. A Maxwell teljesítmény/fogyasztás mutatója ami inkább meggyőző.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest