Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soraszemp
tag
Üdv!
Mikorra várható a gyártók általi egyéb hűtési módosítások? -
Soraszemp
tag
válasz westlake #4389 üzenetére
Ez így igaz! Csak azért kérdeztem,mert ugye 2014Q1be jönnek az"új" kártyák elvileg....
Meg olvasom itt kedves fórumtársak hozzászólásait,hogy ref hűtővel is igen halkak az NV-k....sokat számítana,ha nem ref hűtőst megvárnám? (valószínűleg ugye jobb lesz a hűtése etc...)akoska07: Sajnos nekem egy fullHD-s IPS monitorom van,nem szándékozom 3 monitoros rendszert kiépíteni....
ez és ez között mi a különbség?[ Szerkesztve ]
-
Soraszemp
tag
válasz akoska07 #4408 üzenetére
Akkor megvan a választásom! Köv hónapban megrendelem!
-
Soraszemp
tag
Beléptem a körbe én is egy MSI GTX 780 Lightninggal!
-
Soraszemp
tag
válasz kristof123 #5185 üzenetére
honnan fogom tudni,h hibázik?
Illetve csak ezt a opciót kell majd piszkálnom?akoska07: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Soraszemp
tag
sziasztok az miért va,hogy megtaláltam a gtx 780am mac gpu órajelét,ami 1138MHz,de ha piszkálom hozzá a memória órajelet elkezd hibázni és befagy a valley?
-
Soraszemp
tag
válasz SzlobiG #6287 üzenetére
Techpoweren írták,hogy a max memória órajele a kártyámnak 1710MHz,nyilván elsőre nem adtam meg ezt neki!
EVGA Precision X-et használok,mert AB-ben nem jelent meg nekem a power target és a temp limit!
De érdekes módon vagy nem tudom,hogy ez így van-e,hogy ami értéket beírok kb a felével emelkedik az órajel!? -
Soraszemp
tag
wow 1138ról levittem 1130ra a gpu órajelet és mindjárt elfogadta a 1710MHz-es memória órajelet!
-
Soraszemp
tag
Üdv!
Szerintetek miért nem jelenik meg nekem AB-ben a power limit és a temp target? -
Soraszemp
tag
válasz #35434496 #6423 üzenetére
Közben utána olvastam! sorry!
"The MSI GeForce GTX 780 LIGHTNING provides two BIOS settings you can switch between with the switch atop the video card. In its default configuration, called the "Normal BIOS" there are limitations to overclocking. In the second position, let's call that the "LN2 BIOS" we have full unlocked overclocking ability. "Tirexi: MSI GTX 780 Lightning!
[ Szerkesztve ]
-
Soraszemp
tag
válasz Howkeddlee #6812 üzenetére
players111 segítségével most próbálgatjuk a dolgokat!
Jelentkezni fogok mindenképp!Ui.: köszönöm szépen,az egyik szemem sír a másik mosolyog!
[ Szerkesztve ]
-
Soraszemp
tag
válasz Howkeddlee #6815 üzenetére
jó értelemben!
külsőre nagyon vagány és letisztult,mégis egy szörnyeteg! 3 ventis,de a hangja abszolút nem zavarja a fülemet,pedig nincs messze a fejemtől! -
Soraszemp
tag
Tudnátok segíteni,hogy melyik 3dmark és 3dmark11et használjam?
Howkeddlee ennek szívből örülök! Sok jót olvastam ezekről......azért is szántam magam el.....
[ Szerkesztve ]
-
Soraszemp
tag
Az mitől lehet,hogy Valley lemegy hibátlanul akár 5x is.....de a 3DMARK meg zölden,pirosan villog miközben megy a bencs....??
-
Soraszemp
tag
3DMARK11
Ami lemaradt! -
Soraszemp
tag
válasz #Morcosmedve #8507 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem hangos,legalábbis lehet hallani,de csak azért mert a gép közvetlen az asztal mellett van egy kis szekrényen......
28C fokon van most,Valley alatt 74C ezeknél-->core clock +130,mem clock +315,sajna elég antituningost fogtam ki....+ feszt nem akarok neki adni! -
Soraszemp
tag
válasz freaknvhun #8805 üzenetére
nekem nem sikerült
-
Soraszemp
tag
Emberek segítség!
Moddolt BIOS-t tettem fel amit kifejezetten az enyémhez készítettek!
"skyn3t vBios Regular/LN2 "Unlocked" Hynix Memory
B1 Chip
sky-LN2-vbios-300w-640w-rev3.zip 67k .zip file
MSI (1462)
sky-stock-vbios-300w-640w-rev2
vbios rev2 80.80.21.00.3D
Boost disabled
1.212v unlocked
Default power target 100%: 300w; 300% slide: 640w"Jelen pillanatban:
Core V felhúzva 100ra
Power Limit 300
Core clock +150
Memory Clock +500Játékban egy pillanatra megáll a kép és a vga visszaveszi az alapokra a Core-t és a Memoryt!
Mitől lehet?
CPU 4,3GHz
RAM 2400MHz nem XMPbe,hanem manuálisan beállítva!
HELP! -
Soraszemp
tag
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest