Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz djtooomi #3418 üzenetére
az a 6 az valójában 9...de semmi gond
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz djtooomi #3464 üzenetére
Azt a vakert meg mellőzzük hogy itt egy nullával kevesebb van. Úgy látom büszke is vagy rá...gratulálok...
Köszönjük Emese"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz djtooomi #5272 üzenetére
áramszünet lehetett...most már van..most értem haza...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Játékos
addikt
válasz djtooomi #5347 üzenetére
MSN melóban? Áááááááá...ezek a rendszergazdik nem engedik...
Nyomnék rájuk egy unarmed attackot!Linkeld be, mert nem tudom ezt se elolvasni. Rohadjanak meg!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
DonMedve
addikt
-
-
DonMedve
addikt
válasz djtooomi #5403 üzenetére
Ha jó,hangulatos cod2 szervert akartok gyertek a VBK,vagy a fegyenc nevű szerverre!Nagyon jó,ott törzsvendég vok.Barátságos,szinte állandó emberek,nagyon hangulatos kis szerverek.Ha esetleg kell ip akkor szóljatok!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-
-
Játékos
addikt
válasz djtooomi #5465 üzenetére
Ipon? Akkor ott nem veszünk...
A Cellcomnál most ennyi, de mikor néhány napja néztem, 64 volt, és mikor betettem a "kosárba", akkor 62 lett...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
DonMedve
addikt
válasz djtooomi #5476 üzenetére
Nyugodj meg a magyarok között is van ilyen!Múltkor cod2 szerveren nyomtam!Az egyik srác nyomja,hogy a klánjukba van felvétel.AIM kötelező! Majdnem leestem a székről!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
nagyúr
válasz djtooomi #5483 üzenetére
Ez más világ, ezzel le tudod játszani a HD-s filmeket, 160 GB SATA-II vinyó, optikai meghajtó, core2 proci.... stb. Nem érdemes összehasonlítani a notebook-pótlókkal! Bealázza azokat, és csak 50 dekával nehezebb
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Kupon kunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest