Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz slett27 #12773 üzenetére
Szvsz. biztos.
SSJPeter: Nekem nem így jött le. Te reagáltál az én irományomra, ő meg reagált arra, amit te írtál nekem a teszttel kapcsolatosan.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #13203 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #13263 üzenetére
átalakító? az is jár hozzá...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #13401 üzenetére
nemnem... elvileg te is össze tudod barkácsolni otthon a tápból,mert a sima 4pines molexek vannak átalakítva 6 és 8 pinesre. Ha nézel egy nagyobb képet neten akkor látod melyik hova van kötve kap 5 és 12-ot is.
ha megválok a VGAmtól az akkor egyedül a doboz miatt lesz nincsen VGA dobozom már elég régóta..egy 8800GTXé volt csak..abból sikerült elmentenem az eVGA matricát
Ha viszont lesz eVGAból Black Pearl editionös GTX295 akkor csatlakozni fogok azon nyomban a 2GPUs bandához"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #13700 üzenetére
én csak Crysis bencheket pumpáltam minden mennyiségben mással úgyse gamelek
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #13888 üzenetére
nem emeltem feszt... nem nyúltam a kártyához...csakis minden a gyári állapotban, a vizesblokkon kívül. ennyit tesz ha 24 fok alá tudod hűteni a GPU-t loadban idle 8 fokos volt
Beo: és a niBiTor engedi feljebb is állítani a feszt a load fesznél? Mert itt ahogy látom lehet...más kérdés hogy nem értem mit hogyan csinálnak
Tehát az én GPU-m kap 1.19V-ot loadban,akkor nibitor tudja 1.25re is tenni ezt?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz slett27 #16228 üzenetére
egyelőre csak minden gyári hűtővel üzemel
-
Qru
MODERÁTOR
válasz slett27 #19374 üzenetére
Nem fogod megbánni szvz de ordenáré nagy különbség ne várja azért csak ha magas felbontáson játszol.
Kell neki a 8-as. Adnak mellé átalakítót gyárilag (bár csak molex/pci-e tápcsati átalakítót). Ha használtan veszed ennek meglétét ellenőrizd feltétlen.
mod:
hpé: Melyik drivert használod? Nem mindegyikél működik tökéletesen az órajel visszavétel. A legújabbal tuti jó viszont.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz slett27 #19380 üzenetére
Akkor jó választás. Radit eleve nem vennék a trágya driverek miatt. Van egy fél év amire kiforott lesz ami a karaj megjelenésétől kb 4-5 hóanp után jön el. Majd fél év után, ha ki jött az új generáció már nem optimalizálnak csak az új karikra és megint szívsz a driverekkel. Vagy azért mert régi már vagy azért mert lassabb lesz az újtól.
4850-et vettem frissiben, ne tud meg mennyit szívtam a fosabbnál fosabb driverekkel. Ehhez képest beraktam a GTX260-at és azóta pöcc-röff, minden megy ahogy kell.#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz slett27 #19383 üzenetére
Nem rég teszteltünk fórumtárssal, neki 1GB-os 4870-e van, nekem GTX260 216SP. Egymás után mentek a kártyákon a tesztek/játékok. Igazából a színek mások voltak kicsit (ami driverből simán korrigálható tetszés szerint) de semmi különbséget nem láttam a két kari képe között ezt leszámítva.
bim: Feltűnt, azért sem maradt sokáig. Nekem 216SP-s Giga 260-am tökéletesen megy. Egyedül a venti vezérlést kellet kicsit megpiszkálni, mert húzva is 40%-on járatta ami marha kevés, főleg hogy 65nm-es változat még az enyém.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Politika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Öregszem
- Macska topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest