Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
Sziasztok,
Mivel nem találtam a kosárlabda játékokra vonatkozó topikot ezért gondoltam csinálok egyet. Azért elég népszerű játék.
Ide jöhet minden. -
hadam98
senior tag
Kezdeném azzal, hogy a legújabb NBA (2K23) most le van árazva (legalábbis PS konzolon), ennyit röhögve megért. Most kezdtem ezt újra eddig még a Live 19-el toltam. Ez a játék brutálisan élethű, ez a szint jóval a focis játékok felett van. Jobban jártunk na
A MyTeam-el most ismerkedem, azt észrevettem, hogy rengeteget kell farmolni és nagyon pay-to-win szagú játékmód. Valami pro tipp? -
hadam98
senior tag
PS5. Az offline tartalmakkal farmolok, már össze szedtem egy viszonylag azt hittem jó csapatot, de az első online játékomnál az ellenfél tele 97-es játékosokkal. Rendesen meg alázott
Sokat kell még gyakorolnom, főleg a védekezést. A Live ilyen téren jóval barátságosabb volt, itt nagyon sok a foul. -
Bazsi1987
őstag
Egy a titok packot ne vegyél lutri nagyon, inkább a küldetéshez való játékost vedd meg aztan ad el gyors, minimális bukta de van hogy jön plusz mt is belőle ha jó időbe teszed fel meg szerintem nevezd át a topicot nba 2k-ra ugy sincs ellenfele
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Én úgy tudom készülőben a Live.
Játékosokat szoktam venni a piacon ott el lehet csípni elég olcsón jókat.
A Pack nagyon drága. Nagyon sok időt vesz igénybe ez a játék. Mióta megvettem alig van időm más játékra. Találkoztam ma a legújabb 16-bit lapokkal is, nem is merem leírni mennyire erősek. Horror áron adják őket -
-
hadam98
senior tag
Közben a Triple Threat dobott egy Cosmic Packet többet között meg lett Maurice Taylor is
-
Bazsi1987
őstag
Nem adnak többet, úgy értettem hogy első 4 seasonbe amig nem jon max szinten egy 99 lap addig nem görcsölök rá gyüjtöm az mt tokeneket, jutalmakbol elvagyok aztán ilyenkor kezdem el hasznalni az mt pontokat és a játék második felébe majdnem fullos csapatom lehet plusz pénz költés nélkül
-
hadam98
senior tag
Lett új event, nagyon egyszerűen megszerezhető Lil Durk is.
-
Bazsi1987
őstag
Nyomod még a játekot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutottak a Slitterhead című horrorjáték első értékelései
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies