Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeBron James
csendes tag
válasz peterszky #163 üzenetére
Én is a te cipődben járok... Én is felveszem és majd megnézem, remélem jó lesz! Sőt biztos!
Kíváncsi leszek a kicsi Nate Robinson-ra hogy sikerül neki a zsákolás... Én szurkolok neki!''A mértéktartóbbak véleménye szerint a profi liga korszakos sztárjátékosa lesz, az elfogultabbak minden idők leendő legnagyobbját látják benne.'' ''LeBron hamarsoan vallás lesz Clevelandben...''
-
myrra
senior tag
-
bagyulajuve
addikt
válasz peterszky #261 üzenetére
hat en a Bullst nagyon nem kedvelem, mivel, amikor kinn voltunk amcsiban, akkor ok voltak a legjobbak. En a Sunsnak szurkoltam, de sajna a 93-as nagydontot elbuktak, pont a Bulls ellen. Szerencsem volt kinn lenni az egyik meccsen Phoenixben, egyik legnagyobb elmenyem volt latni az akkori legnagyobbakat latni - Barkley, Kevin Johnson, Dannie Ainge, Dan Majerle az egyik oldalon, mig a masikon Jordan, Pippen, Horace Grant es Steve Kerr, utobbit de nagyon utaltam, mivel az utolso meccsen asszem az o 3 pontosaval nyert a Bulls es lett 4-2 oda (bar lehet Paxon volt). Regen volt, mar nem nagyon emlekszem.
Resistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest