Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Lehet extra láma kérdéseim lesznek, de inkább megkérdezem. Most először van mobilnetes előfizetésem (NetGoM!), aktiváltam és villog is a 3G logó (android) netezés közben. Akkor ez már a mobil net ? (Nem wap, nem más anyám kínja ami pénzbe kerül?) Egyébként lehet valahol nézni, hogy mennyinél járok a 100MB-os limitben? Jön sms?
-
n00n
őstag
válasz Something_ #12252 üzenetére
@dedike: Köszönöm a gyors választ!
@HGabor89: Androidos telóm van, tudom, hogy sokat szinkronizál, ezért majd a számomra nem kellő dolgokat ki is akarom kapcsolni. Egyébként Opera Minit használok.
Nem zavar, ha elérem hamar a limitet (nem fogom) a sok szinkronizálás miatt, egy a lényeg, más forrásból (van még ilyen? [wap pl?]) ne töltsön ami fizetős.
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Van egy T-s telóm. Négy éve vettem. Bevittem anno még garanciálisan kamerahibával, háromszor volt miatta szervizbe. Végül is kihozták, hogy ez a normál, de panelt cseréltek belőle. Ugyanaz maradt. A kérdésem ilyenkor újra indul a garancia? Vagy csak meghosszabbodik?
-
n00n
őstag
Adott egy telefon amire két év garancia volt. Még a garancia időn belül volt szervizben, panelt kellett cserélni rajta, illetve megkapta az legújabb ROM-ot. Ilyenkor újraindul a garancia vagy csak meghosszabbodik a szervizben töltött idővel? Mert a napokban elszállt rajta a hangszóró és, ha újraindul, akkor még garanciálisan tudnám javítatni.
-
n00n
őstag
válasz sarkanyolo2 #26548 üzenetére
Sajna itt úgy néz ki senki nem tudja a választ. Valamikor felhívom a T-t és ha kapok választ akkor megírom privátban.
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Kérdés: Havidíjas előfizető vagyok, mellé Go!Net M mobilinternetem van 1000 ft/hóért. Most vettem észre, hogy mivel aranykártyás vagyok, ezért válthatok Kapcsolat Net Aranykártyásoknak (ugyanaz mint a mostani netem, csak 590Ft/hó) internetre. Viszont ha jól tudom akkor a telefon előfizetésre és a netre ugyanaz a hűségidő vonatkozik, ami meg csak novemberben jár le. Ilyenkor tudok váltani?
-
n00n
őstag
válasz sarkanyolo2 #28003 üzenetére
Ez milyen oprendszer? Windows Phone 7 v. 8?
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki tud-e rá válaszolni, de hátha.
Adott a következő szituáció:Három előfizetés van a nevemen. Egyet én használok, egyet apám, egyet meg az öcsém.
Nekem Like 300 előfizetésem van, mert suliban járok még. Az öcsém is most kezdte el az egyetemet és jövő hónapban jár le az előfizetése. Szeretnénk, ha Ő is Like 300-ban lenne, de abból nem lehet gond, hogy az Ő diákigazolvány számát adjuk meg, Ő is használja a telefont, de az én nevemen van?
-
n00n
őstag
Tök jó, hogy napok óta nem tudok bejelentkezni a Telekom.hu-n. Másnak is hibát dob?
-
n00n
őstag
Nem régiben beszéltem a T-től egy hölggyel, mert nem sokára lejár a hűségem. Platina kártyásként igénybe veszem a Kapcsolat Te+Én Pluszot ([link]), 590-ft-ért cserébe három belföldi számot hívhatok 50%-os kedvezménnyel. Viszont a hölgy azt állította, hogy ez azóta megváltozott, és már csak 30% a kedvezmény. De ez nem igaz. Ugyanis még mindig látom a honlapon. Szerintem Ő keverte a Te+Én kedvezménnyel ami valóban 30%, de csak T-s számokra. Nyugtassatok meg, hogy valóban így van ahogy én gondolom, és a hölgyike van félreinformálva. Mert szeretnék más előfizetésre váltani, de ehhez ragaszkodom.
-
n00n
őstag
Három előfizetés van a nevemen. ECO, Like 160 és Fun Aranytárskártya.
Az ECO-nak lejárt a hűsége és szeretném leváltani. Ki jogosult arra, hogy Aranytárskártya díjcsomag-ban kérje a Next S-t?
Az oldal azt írja: "Arany vagy platina szintű mobil- vagy otthoni előfizetés mellé". Az oldal ezt írja: "Kártyaszín: arany". Akkor jogosult vagyok rá?
-
-
n00n
őstag
Van egy Like előfizetés a nevemen. Eddig volt mellé egy 100 megás internet, de kihasználás miatt lemondtam. Viszont azóta egyáltalán nincs netem, pedig a Like mellé is járna 50MB, túlforgalmazási díjmentes. Ha bejelentkezek a webes felületre ott látom is. Ötlet, hogy mi lehet az oka?
-
n00n
őstag
válasz stamas80 #41315 üzenetére
Erre gondolok én is. Csak kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek itt Like előfizetése és kellett-e állítani valamit az internethez.
Más: Jól nézem, hogy megszűntek a Mozaik díjcsomagok? Pont tegnap előtt váltottam díjcsomagot, akkor még volt. Most már csak Move, Next és Paletta van?Rossz helyen néztem.[ Szerkesztve ]
-
n00n
őstag
válasz D@ve89 #41379 üzenetére
Bocsi, lehet rosszul fogalmaztam. Nem azt akartam írni, hogy olyankor a Like internet kerete elveszik, hanem azt deaktiválják és "hozzáadják" az új internethez. Mert egyszerre kettő csomag nem lehet aktív. Viszont amikor lemondod az új internetet, akkor nem kapcsolják vissza a régit. Remélem így érthetőbb.
-
n00n
őstag
Sziasztok.
Next S díjcsomagon van és a hétvégén Horvátországba megyek. Mit kell tennem, ha szeretném a csomagban foglalt 1GB-ot kint is használni navigációra? Roamingot engedélyezni kell hozzá a telefonban és ennyi?
-
n00n
őstag
Sziasztok! Ha olyan mobilszolgáltatásom van, hogy korlátlanul beszélek hálózaton belül. Viszont a másik szám közben Angliában tartózkodik pár napig, akkor milyen tarifával tudom hívni? És neki mibe kerül? Jól gondolom hogy én ingyen hívom és Ő fizet érte valamennyit?
-
n00n
őstag
Sziasztok! Édesanyám elköltözött a jelenlegi helyéről és ezért le kellett mondani a nevemen lévő otthoni szolgáltatását (triple play). Így viszont a nevemen lévő két mobil előfizetés drágább lett. Gondoltam sebaj, kötök hűséget. Na hűséggel is majdnem 2x annyira jönne ki ugyanez a csomag, ha újra kötném, mint amit most fizetek. Mennyire lehet kedvezőbb csomagot kialkudni egy régi ügyfélnek? Mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hálózati / IP kamera
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest