Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Sziasztok
A bevezetőben olvastam, hogy itt lehet érdeklődni a szakma felől. Azt szeretném megtudni, hogy OKJ-s képzéssel el lehet-e helyezkedni rendszergazdaként vagy teljesen felesleges kidobni rá a pénzt?
Konkrétan erre gondolok: [link]Előre is köszönöm a segítséget
-
Gorgonka
aktív tag
válasz kraftxld #17894 üzenetére
Nem dolgozom a szakmában, de szeretnék. Jelenleg 3D méréstechnológiával foglalkozok, ami sajnos 3 műszakos elfoglaltság és ettől szeretnék megszabadulni. Mindig is érdekelt az IT, de munka mellett maximum ilyen tanfolyamokat tudok elvégezni.
Alapoktól kezdeném, eddig maximum LAN-partyn építettem hálózatot . Mit értünk az alatt, hogy "szódával elmegy"? -
Gorgonka
aktív tag
Akkor ez eddig egy pozitív és egy negatív vélemény .
Itt nálunk is a Cisco-t emlegették, amikor kérdeztem, hogy mit kellene tudni egy IT-s pozícióhoz, sajnos lövésem sincs róla.
Jól gondolom, hogy mélyebb ismereteket csak nappali vagy esetleg esti suliban lehetne szerezni a témában? -
Gorgonka
aktív tag
válasz kraftxld #17899 üzenetére
Hálózatüzemeltetésre, azok fejlesztésére és hasonló "egyszerűbb" dolgokra gondoltam. Pl egy multinál, már kiépített hálózat karbantartására, üzemeltetésére az IT-koordinátor vezetésével. Nálunk ezt a pozíciót IT technikusnak nevezik. Esetleg egy iskolai hálózat üzemeltetésére, ilyesmikre. Linux vagy Windows alapon.
Természetesen nem ebből akarok meggazdagodni, de jó lenne, ha valahova el tudnék vele helyezkedni és ott tudnék tovább fejlődni. De a válaszaitokból úgy tűnik nekem, hogy ez kidobott pénz lenne.
-
Gorgonka
aktív tag
Amiket felsoroltál nekem semmit sem mondanak, szóval akkor lehet, hogy lenne haszna . A cél az lenne, hogy legyen egy jó alapom, amire utána akár autodidakta módon tudjak építkezni és a munkaerőpiacon is használható tudást szerezni.
Jelenleg azt sem tudom, hogy hol kellene elkezdenem, ezért gondoltam a tanfolyamra, hátha mutatnának egy irányt. -
Gorgonka
aktív tag
válasz E.Kaufmann #17906 üzenetére
Az angollal elboldogulok. A mostani poziciómban is szükség van rá. Igaz, az utóbbi években ritkábban használtam, de szükség esetén gyorsan visszarázódnék.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, sikerült jól elbizonytalanitani . Na, de komolyra forditva a szót, közben olvasgattam a neten is a témában és úgy tűnik nekem, hogy több tudásra lenne szükség, mint amit egy ilyen tanfolyamon fel lehetne szedni.Alapozásnak jó lehet, de ahhoz meg elég drága, hogy "csak úgy" elvégezzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest