Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
válasz kenand #14988 üzenetére
Bevallom, nem próbáltam az angol trialt aktiválni, illetve mivel egy kódot kap mindenki (két mail címmel regisztráltam), így tényleg jó kérdés. Azt hittem, át lehet állítani belül a nyelvet, de sajnos nem. Különben a DXO is nagyon tuti, illetve én az ON1-et használom néha vagy az Affinity fotószerkesztőjét, szóval van alternatíva bőven, viszont ez meg Franzis, ami szintén nagyon erős fotóban, ráadásul ez a programja baromi drága, no meg ez a legnagyobb verzió ebből a termékből, szóval a német annyira nem zavart ezután
-
Mikemend
senior tag
A próbaváltozat nyelvi fájlja megvan, de sajnos nem mentem vele semmire, hiába a trükkös fejléc: közli, hogy invalid telepítés, amúgy meg különbözik a verziószám, tehát a trial meg sem eszi a giveaway kódot. Úgyhogy marad németül.
Ja, és most nézem, hogy ez a sima Developer Studio, nem a Pro.
De az angol manual megvan a trialból, szóval az alapján már el lehet indulni[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
Nem tudom, mennyire hekk vagy sem az angolosítás, de mégis megy így:
- felteszed az angol trialt és lemented a telepítési helyről a SILKYPIXStr.dat fájlt
- leszeded a trialt, felteszed a németet és beregisztrálod (ez fontos, hogy németül legyen meg!)
- a német SILKYPIXStr.dat fájlt átnevezed, a fejlécét (első 13 sor) kimásolod és lecseréled az angolban.
- az angol SILKYPIXStr.dat fájlt beteszed, program indít és megy angolul.Ja, és mégis Pro, csak a telepítő jelezte simának...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest