Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
válasz kenand #14988 üzenetére
Bevallom, nem próbáltam az angol trialt aktiválni, illetve mivel egy kódot kap mindenki (két mail címmel regisztráltam), így tényleg jó kérdés. Azt hittem, át lehet állítani belül a nyelvet, de sajnos nem. Különben a DXO is nagyon tuti, illetve én az ON1-et használom néha vagy az Affinity fotószerkesztőjét, szóval van alternatíva bőven, viszont ez meg Franzis, ami szintén nagyon erős fotóban, ráadásul ez a programja baromi drága, no meg ez a legnagyobb verzió ebből a termékből, szóval a német annyira nem zavart ezután
-
Mikemend
senior tag
A próbaváltozat nyelvi fájlja megvan, de sajnos nem mentem vele semmire, hiába a trükkös fejléc: közli, hogy invalid telepítés, amúgy meg különbözik a verziószám, tehát a trial meg sem eszi a giveaway kódot. Úgyhogy marad németül.
Ja, és most nézem, hogy ez a sima Developer Studio, nem a Pro.
De az angol manual megvan a trialból, szóval az alapján már el lehet indulni[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
Nem tudom, mennyire hekk vagy sem az angolosítás, de mégis megy így:
- felteszed az angol trialt és lemented a telepítési helyről a SILKYPIXStr.dat fájlt
- leszeded a trialt, felteszed a németet és beregisztrálod (ez fontos, hogy németül legyen meg!)
- a német SILKYPIXStr.dat fájlt átnevezed, a fejlécét (első 13 sor) kimásolod és lecseréled az angolban.
- az angol SILKYPIXStr.dat fájlt beteszed, program indít és megy angolul.Ja, és mégis Pro, csak a telepítő jelezte simának...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PayPal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Marvel Snap
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest