Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
RETYEZÁÁÁÁÁT az istencsászárhely
GYERTEK
-
törölt tag
Annyi, hogy most júnira teszi elvileg Pityu barátom az utat, akkor tök zöld a táj és tele gyönyörű virágokkal, nem ilyen sárgás izé. Így is volt feeling-je, de azért zölden és csodás ritka élénk virágokkal tele csak más.
-
törölt tag
válasz spanyoll #15895 üzenetére
Annyira gyönyörű volt, totál bezsongtam. Főleg, ha sok virág van, totál más évszak (minden évszakban más színű az egész táj), az egy makró paradicsom. De a lelked, tested, mindened ahogy kiszakad a mindennapokból és felüdül, kitisztul.. csodás Visszajössz 4 nap után és jééé, melegvíz ??? Civilizáció ??? Zaj, bűz.. ??? Más világ.
@ JB, nekem Horvát/Plitvice és Rab sziget lenne még idénre, nagyobb nemigen. Egyelőre.
-
-
törölt tag
válasz Real_Necro #15905 üzenetére
Nekem tetszik, főleg az első.
A második is klassz lehet, de Zakopane (és a lengyelek) jobban vonz.Ott van Morskie Oko (tengerszem hegyek között), hegycsúcson kilátó és étterem (Kasprowy csúcs), Dunajecen tutajos lecsorgós túra amikor rudakkal hajtják, egy gyönyörű belváros és fő utca, tele pisztrángos és steak házakkal, élettel, pezsgéssel.
Szóval én Aggtelekre +1 de ha a csorda Lomnicra +1-el akkor én adok oda is egyet aztán megyek. Fájni nem fog.
-
törölt tag
Kicsit későn ugyan, de akkor jelzem: holnap Ropi, spanyoll, Kleroo és jómagam rójuk Büdipest utcáit, aki gondolja, join. Nagyjából 12-fél1 körül Oktogonon áll össze a csapat, én előtte már 10 körül Ropival tali, a többiek dél után.
Jó éjt.
-
törölt tag
válasz spanyoll #15936 üzenetére
Végülis nagy nyögve csak sikerült Belőled egy fél órácskát kicsikarni az eredeti "fél1-1-től ráérek"-hez képest, 14h-ra csúszással, úgy, hogy a -tól -től dolog egy balról zárt, jobbra nyitott intervallum, azaz kb. így egyikőnk sem gondolta, hogy ja, aha, tehát ráérsz X-től úgy, hogy az X+30 perc. Legközelebb megpróbálhatjuk azt, amit Ropi javasolt, hogy elhadarja mindenki a másiknak, mi történt vele az elmúlt időszakban, természetesen egyszerre, tehát nonstop pofázik egymásnak 4 ember, aztán .. ami átment, átment, ami nem, hát ÖMAF (ögye mög a föne), b*ni rá ecsém, lényeg, hogy mindenki jól van.
Durcizz csak
-
törölt tag
válasz *Ropi* #15957 üzenetére
Mester, majd vmikor egy 6400-es es egy 12800-as CR2-t kuldj mar at nekem pls, megneznem PS alatt. Ilyen tungsten fenyben lott barmit, opcionalisan ember is lehet rajta (borszinek rulez). NR off-osat (vazban).
Thx.
Ja, elvileg Te is kertel tolem NEF-et, potolom holnap napkozben (Addig Bp, nem vagyok otthon).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Jogos, ebbol csak 2 fotos. 3 hobbista.
@Necro:
Amugy ez nem klikesedes, be ne ragjatok .. amugysem en szervezem (illetve 2 napja en, de nem en inditottam). Itt helyben agyaltunk JB kollegaval vmi okossagon, mert AMUGYIS NEHEZ osszeverbuvalni egy komolyabb talit Pesten v kornyeken is, nemhogy mashol.. es osszehozta egy alap 3-4 fovel a dolgot, ebbol utana ment is el ember (ido hianyaban) es jott is hozza, vegul ez lett. Az meg nagy respect a ket bp-i kolleganak, h leutaznak ide es megcsokolhatjuk mi kis poros videkiek a labuk nyomat majd eloben is -
törölt tag
válasz Real_Necro #16011 üzenetére
Ropit felreerted: van ideje talizni, meg eppenhogy. Ugyanis jon a tavasz es indul a szezon. Sztem onnantol behavazodik keso oszig minimum. Tehat egy furedi tali nyaron lehet majd total nem lesz jo neki, de lehet mar majusban sem. Lehet igen. Legalabbis tavaly tenyleg sokszor mondta h nincs ideje, a csendesebb teli idoszakban meg taliztunk parszor es meg tudta oldani. A marcius eleje meg nem a foszezon es ha el tud jonni, az csak jo.
Mondjuk mashova lehet miattunk nem tud menni, erre meg azt tudom csak mondani, hogy first come first served
-
törölt tag
válasz Real_Necro #16016 üzenetére
Hat azert a marcius nem tavasz meg. Kopasz minden fa.. Aprilis, majus! Na az igen. Holloko, csodas gyumolcsfak viragoznak, hangulat, eso + napocska, szivarvany, zold taj, szines tojasok stb. Ezer + 1 tema. Most csak a kopar semmi.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #16030 üzenetére
-
törölt tag
válasz Real_Necro #16084 üzenetére
Akkor megint Kleroo és Ropi jártak jól, itt Debiben ugyanis bejárásom van egy whiskey kóstoló körbe. Belga söröző, emelet, és tán hetente vagy kéthetente (? rég voltam) összeülnek az urak a kis kerek asztalok köré és kóstolás van: nagyon drága, nagyon különleges és hagyományosabb, boltban kapható whiskey-k, legutóbb amikor voltam, kivetítős előadást tartott a klub vezetője a kubai szivarokról, dohányról, készítésről, forgalmazásról, hol lehet kapni, stb. és mire kell ügyelni, milyen egyéb prémium szivarok vannak még, majd jött egy 5-féle különleges, felsőkategóriás szivart kóstoló kör, számozva, kiértékelő lappal, ízvilágra, illatra, stb. Hát van egy hangulata mikor áll a finom füst a levegőben és áztatgatja az ember a szivar végét a nedűben
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Freddy76 #16089 üzenetére
Ja tudom. De olyan mint a Pepsi, vagy az epres Milka, vagy a joghurtos Ritter Sport. Ízlik.
Jim Beam-et nem szeretem. De a volt német főnököm imádta a számomra tökismeretlen, mindenféle über skót single malt cuccokat, 1-1 csapatépítő bulin nála (itt Debiben) azokat majdnem kiköptem. -
törölt tag
válasz Mercutio_ #16095 üzenetére
1x voltam én is, annyira nem fogott meg. Csak esetleg akit érdekel, ha itt jár, meg tudom oldani neki az ivós élményeket.
Borban az igazság, borban a vigasz.
Borban a felejtés, borban a tavasz.
Illatos a nedve, mint kies mező,
És a mának nem megengedő
Borban az igazság, borban a vigasz.
Borban a felejtés, borban a tavasz.
Borban él az élet, benne messze téved,
Minden bánatunk. Rajta, hát! Igyunk!
-
törölt tag
Ha Freddy főz és megyek a talira, megyek kuktának. Én borral főzöm a marhalábszárpörit, de néha jó csak ott lenni, basztatni a szakácsot hogy miért azt, miért úgy, közben meg nyelni a tintát..
Neeem, Freddy-vel soha nem kötekednék, jó arc csak perel baszki. -
törölt tag
válasz Freddy76 #16161 üzenetére
Jaja. Egyszer céges csapatépítőn én vállaltam 20 főre, busszal mentünk, hallod az átok buszsofőr nem ott oltott végig engem ? Már a főnököm is fogta a fejét, húbaszki, erős volt
De ellenálltam. A cucc meg király lett. Mondjuk fiatal marhát mondtak, ahhoz képest főztem vagy 5 órát (kellett sajna), kiéhezett mindenki. A végén egy kis galuskaszaggatás és meg is volt. Tejföl, kenyér, borulás.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #16162 üzenetére
Necro: idén minitaliban, vagy jövőre nagyobban.. lehetne Abádszalók is. Ott még jet-ski is mehet amúgy meg csodás hely, van banán, minden hülyeség, csúszda stb. Pereputty is mókázik, apa is, fotós is, mindenki.
-
törölt tag
Udv Szentendrerol
Kleroo es Qtya -
törölt tag
válasz Real_Necro #16224 üzenetére
Eddig ki jelezte biztosra es ki "lehet"-re? Koveti innen vki?
-
törölt tag
válasz TayRol #16233 üzenetére
Koszonom.. sztem leszunk tobben igy, akik autosok, visznek masokat szivesen, illetve azok, akik pedig csatlakoznak szivesen, mert nem akarnak vezetni, nincs kocsi, tobbszaz km, egyeb.. Ezt is majd vmi tablazatban erdemes lenne osszeirni, ki tudna kit vinni, a tali elott.. es ok. (En reszemrol termeszetesen nem ingyen).
-
törölt tag
válasz Freddy76 #16239 üzenetére
Megcsinalom Veled, menni fog, nem is akarmilyet Raadasul nagy mennyiseget konnyebb fozni es menet kozben finomhangolni. A jo alapanyagra ugyelni kell, a tobbi mar gyaloggalopp. Jonnek m3ss-ek is.. Mondjuk ha meg huszan akarnak ezen felbuzdulva fozni, inkabb rajuk bizom. Egoista fasz vagyok, utalom, ha belepofaznak a munkamba.. ha sajat indittatasbol kozoskodok egy "projekten" massal, az mas..
-
-
-
törölt tag
Trolibusszal mentek a talira, vagy anélkül ? Vagy nagyon hülye kérdés ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest