Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
"Telekom:
Move S
.....
- 200 mb-os net, ha elfogy belassítják, és max 10 mbites, tehát 3G-s"Ez miért lenne csak 3G??
Nem a sebességtől függ. [link][ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Praktikum+Net tarifacsomag [link]
ha 3500Ft a keret:
1000Ft ért vesz 500Mb netet, persze 4G
2500Ft-ért kb. 60 percet beszél "vegyesbe"ha 4200Ft:
annyiban módosul hogy kb. 76 perc duma "vegyesbe"Nincs rabság, és e mellett még variálhatja MyMenu-vel, stb.
Ha szeretne vidéken netezni, hiba volt 800Mhz nélküli készüléket venni.
Mindegy melyik szolgáltatót nézzük.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Majd elfelejtettem
Dual sim telefon,
biztos hogy nem mennék rabságba egyik szolgáltatóhoz sem.
Mikor melyik szolgáltatónál olcsóbb a net, akkor azt a kártyát mellé rakni.
Lehet a kábeles szolgáltatótól kap olcsó mobilnetet."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
arkone
aktív tag
Üdv!
Olvastam EZT és leírnám a tapasztalataimat.
8 évet voltam Telekomnál a váci kórház adta mobilflottában. (ez annyira nem is lényeges)
Telekom térereje egyértelműen a legjobb az országban. Én Vác-Dunakeszi között ingázom munka miatt.Telekom előny: Vácott és Dunakeszin szinte full térereje van a Telekomnak 4G-n, 3G-n. Felsőgödön volt csak E.
Telekom hátrány: kőkeményen veszik az adatkorlát elérése után a lassítást (32 kbit/s).Áthordoztam a számomat Telenorhoz a DPI flottába (Telenor üzletben ugyan nem lehet, de segítenek itt a fórumon belépni, nekem számhordozás kb. 2 hét volt mindennel együtt).
Telenor DPI flotta előny: Közvetlenül a Telenorral szerződsz, csak a bejutás megy közvetítőn keresztül, futárral küldik ki a SIM-kártyát, ennek van valamennyi összege, talán 1500 Ft, már nem emlékszem pontosan. Bruttó 3620 Ft az előfizetési díj (ez a legkisebb csomagjuk), nincs kapcsolási díj, nincs hűségidő, másodperc alapon számol, Bruttó 10,8 Ft/perc, az előfizetési díjban benne van 200MB internet, amit lassítanak 32 kbit/s-re Papíron!. Körbe lehet érdeklődni a mobilflották fórumban, hogy nem ennyire lassít. Mindigtv-t pl max sávszélességgel (Ebben a díjcsomagban 7,2/2 Mbit/s) engedi, az összes többi dolgot 30-40 Kb/s-en engedi. Teljesen élvezhető a facebook, a böngészés a lassítás után is. Csomó ember a fórumból vissza is mondta az 1.5 Gigabyte adatmennyiséget, mert nekik is élvezhető a netezés lassítán után.
Telenor DPI flotta hátrány: Ismerősöd esetében sajnos Telenorról nem lehet belépni DPI-flottábaszámhordozással csak úgy, ha előtte áthordozza máshová a számát, aztán onnan vissza a Telenor DPI flottába. Csak 7,2/2 Mbit a sávsélesség az adatkeret eléréséig, úgy tudom Telekomnál 10, vagy annál több. Gyengébb lefedettség. Vácott 4G közepes a térerő jele, Dunakeszin maximumtól egy egységgel kevesebb. Felsőgödön nem esik le E-re, hanem H+. Bp-en ugye elég jó a lefedettsége, 1-2 anomália minden szolgáltatónál van Bp-en is.
Sokáig nézegettem, számomra ez volt a legelőnyösebb flotta. Nem fűződik érdekem ahhoz, hogy DPI-be csábítsak embereket, mert annak tűnhet, nem is én segítek belépni, max kontaktot tudok adni, egyszerűen csak segítő szándékkal írtam.
A legjobbakat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest