Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Én annak idején kikértem a Hunble-n ezeket a kulcsokat, majd leírtam őket egy excel táblázatba. Aztán el is felejtődött mind. Tegnap lépek be a fiókomba és látom, hogy ez van kiírva, amit te írsz, hogy "expired", meg is ijedtem, rohantam a táblázatba, onnan kiszedtem a kulcsot és minden további nélkül tudtam aktiválni... Nem értem miért nem jelenhet meg a Humble oldalán tovább a kulcs, miért "jár le", ha az még aktiválható marad...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
ZsZso
Közösségépítő
Attól függ. Big Bang Story, Meadow -t meg az utolsó szórásból valókat pl. a kiadóval egyeztetve "visszavonták", azaz megoldották, hogy aktiválásnál duplikált kulcsot jelezzen a Steam. Szóval van pár ingyenes játék, amit már valóban nem tudsz használni, de a többsége él még a lejárta után is.
Ha nem ingyenes kulcsokról beszélünk, akkor pedig elvileg addig élnek amíg világ a világ (vagy létezik a Steam).
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- KEF Q350 hangfal pár, mint az új, karcmentes, dobozában számlájával, garanciával, belépő audiofil
- Xbox 360 250 GB merevlemezek
- Kenwood komoly rendszer! Csalódásmentes hang! Elő/végfok/CD és lemezjátszó/tuner/AptXHD-vevő.2x150W!
- Hófehér Toshiba 15,6",4magosIntel!4x2,2Ghz,8GB RAM,SSD,szép állapot
- Canon 17-85 Is 4-5,6 Nagyon szép , hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest