Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aholy
tag
Üdv!
Egyik rokonomnak van egy Myaudio power sd 7" tipusú készüléke, amit sikeresen leejtett, és berepedt az érintőpanelje. Megkért hogy nézzek már utána hogy mennyiért lenne, meg van e hozzá cserealkatrész.
Elsőre felcsaptam az ebay-t, eddig ott mindenhez találtam panel-t, ehhez nem... aliexpress, szintén 0 találat.
Ezután google a barátom, és ott találtam jófogáson 5500Ft-ért (Baján) erre még rájönne a posta, ami kb 1500Ft lehet , úgy már rögtön 7000Ft-nál tartunk egy 10000Ft-os tabletnál, ez szerintem nem annyira jó biznisz...
Ezért érdeklődnék hogy nem tud e valaki valamilyen forrást, akár külföldit is ahonnan jóárasítva lenne ilyen panel?Vagy ha valakinek fölöslegesen állna otthon egy akkor megszabadítanánk tőle
Köszönöm előre is!
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9 - Samsung Galaxy Note 8 - Samsung Galaxy Note 10 + - Samsung Galaxy s23 ultra
-
aholy
tag
válasz lacomaco #2305 üzenetére
köszi!
így kép alapján tuti nem jó, ennek a kütyünek fent középen van kamerája vagy valami szenzor nem is tudom, de a lényeg hogy van egy lik fent.vagy csak azért nem látszik mert rajta van a ragasztócsík? meg addig nem is szedném szétt szívesen amíg nincs cseredarab...
amúgy baromi jó ár az tuti
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9 - Samsung Galaxy Note 8 - Samsung Galaxy Note 10 + - Samsung Galaxy s23 ultra
-
aholy
tag
válasz moore007. #2317 üzenetére
ok, köszi!
mindenképpen élni fogok a lehetőséggel, de most elég messze kerültem a kütyütől. a tulaj meg nem meri szétszedni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Android másképp: Lineage OS és társai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
- Honor pad 8 tablet új 6/128gb garanciával
- Logitech Combo Touch iPad billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest