Hirdetés
Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz Arnold2 #1190 üzenetére
Fejlemény: A hiba az én készülékemben van. Haver be tudod jelentkezni az én felhasználó nevemmel, meg is jelenik neki a partnerlista.Ám mikor én akarok csatlakozni nála bontja a kapcsolatot,érzékeli hogy be akarok lépni,de ugyan az a hiba.
Norton 360-at használok. Win tűzfal kikapcsolva.A 360-ban minden lehetséges módon ki van engedve az MSN. S most már nem hinném hogy a routerem bezavarna,mert eddig sosem volt vele gond. -
Arnold2
őstag
-
PazsitZ
addikt
válasz Arnold2 #1898 üzenetére
Velem is van olyan, hogy haver ha rejtve ír eltelik egy kis idő és nem tudok neki visszaírni.
aMSN ezt jelzi is (kapcsolat megszakítva/kapcsolat aktív). Pontosan nem tudom megmondani, milyen időközönként, de ha egy ideig nincs üzenet, úgymond szétkapcsol, majd ha valaki elkezd újra gépelni "visszakapcsol a kapcsolat".
Ez a dolog mindig a nem rejtett félnek okoz csak gondot, mivel ha "szétkapcsol" onnan ő offlinenak hisz.
A rejtett fél tud csak csatornát nyitni és így a másik fél üzenetet visszküldeni a csatorna fennállása esetén.Ezellen 2 megoldás lehet, hogy valamelyikőtök belekattingat bizonyos időközökön belül az ablakba, esetleg leüt egy billentyűt, elküldeni nem is kell. Ilyenkor újraindul a számlálás, mert aktívnak látja még a kapcsoltatot. (átküld egy állapotüzenetet, hogy épp írsz és ez már elég).
A másik megoldás egy "script" írása lenne, ami mondjuk fél percenként küld egy állapotüzenetet...Remélem sikerült normálisan leírnom és érthető, nem zavaros a magyarázatom.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest