Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Burt1793 #24966 üzenetére
A DX50 szerintem már sokkal jobban szól egy telefonnál. Az L930 nem nagy durranás ilyen téren. Az AK100 megint egy kategóriával feljebb van hangban, de egy kategóriával drágább is. Illeve ott van még nagy kérdőjelként egyelőre a Pono, de az is azért már 400 dollár, plusz vám és áfa.
Az ilyen oldalból elég sok van, ahol írogatnak lejátszókról, de az a baj, hogy a hang tipikusan olyan, amit nem lehet objektíven nézni (hallgatni ), mindenkinek más a füle, más az ízlése. Az jó, ha találsz valakit, akinek hasonló ízlése van, mint neked, mert akkor az ő ajánlása és tapasztalata alapján tudsz nézelődni. Nekem például kemcso ilyen, kb 80-90%-ban egyezik az ízlésünk hangtecnika terén (és zenében is elég nagy átfedés van), így ha ő hall valamit, akkor a véleménye alapján el tudom helyezni már a saját koordináta rendszeremben, illetve én is tudok neki ajánlani viszonylag hatékonyan cuccokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest