Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Nagy chili topic. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Newton harmadik törvénye
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz (ÉN)közPONT #9 üzenetére
ez nem olyan vészes összeg. a nagy része nem is márkaspecifikus dolog.
www.simson4t.hu
-
[lAyCsI]
addikt
válasz (ÉN)közPONT #62 üzenetére
Már többször leírtam, de akkor még1X
Én XJ 600-on kezdtem(60LE) és még most
is azt mondom, hogy ennél se jobbat se rosszabbat
nem kívánok elsőnek... de azért az elején még ezzel ia
hatalmas óvatoskodás mellett!! mert azért volt 1-2 parás
helyzet még ezzel a vassal is....-= No way back from Here =-
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz (ÉN)közPONT #78 üzenetére
Kösszépen!
A fokozatosságot úgy is be lehet tartani, hogy először, amikor mész vele, betartod a sebességhatárt, nem? Merhogy egy ilyennel az se könnyű..
Mennyit esznek ezek a dögök? -
_Volkovy_
nagyúr
válasz (ÉN)közPONT #81 üzenetére
8-9 literes fogyasztás 3másodperces gyorsulással több, mint jó..
Első körben úgyse nyomja neki senki, akinek van egy csöpp esze. -
sowi
őstag
válasz (ÉN)közPONT #137 üzenetére
jol beszelsz, de aki nem akarja betartani a fokozatosasagot az igy jart, nem hulyesegbol tepjuk a pofankat, inkabb tapasztalatbol
u.i.: azert ne rovidgatya+polo+strandpapucsban nyomuljatok a gixxeren vagy szíbíárenAnytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
zoa
tag
Ne hari de simsont vagy MZ-t mar nem szeretnek venni. 125os robogom mar van (volt9 ezert gondoltam ezekre a 125os mocikra.. Vagy nincs igazam szerinted?
Kedvenc szinem a szivarvany
-
Sátán44
addikt
Én elsőnek RIGAN,KOMÁRON,JAVAN és az első komoly gép amin ültem az a simsonon volt Utána próbálgattam ki a nagyobb mocikat és végül egy 1000cc MZ zárja a sort ez volt a legnagyobb amit vezettem eddig,igaz csak 114 LE,de elég nagy élmény nyújtott
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
zsoltee10
addikt
én mini romettel kezdtem közel 10 évvel ezelőtt. 13-14 évesen az is nagy élményt nyújtott, hiszen addig nem ültem motoron. van egy simsonom, ami azért jó, mert olcsó a fenntartás, és falun belül motorozgatni a haverokkal pont megfelelt. aztán vettem egy 80-as Honda enduro-t, ami már azért harapósabb. ezt most eladom, és veszek egy 250es ETZ-t, amivel terveim szerint ezt a szezont jól kiélvezem, és jövőre, ha anyagi lehetőségeim engedik, akkor veszek egy CB500-as Hondát, vagy ilyesmit. én betartom a fokozatosságot, nem akarok meghalni. nem attól félek, hogy nem bírok magammal, hanem attól, hogy egy erősebb, nehezebb motorhoz nincs meg a rutinom és ha helyzet van, nem tudok jól reagálni.
szóval szerintem nem azért kell betartani a fokozatosságot, mert esetleg nem bírja az ember ki, hogy ne húzza tövig a gázt egy 100Le-s gépen, hanem azért mert nincs meg a rutin egy ekkora gép kezeléséhez. de sokan ezt nem látják be.
ezt nem azért írtam neked, mert félreértettelek, hanem, mert egyetértek veled és sztem egyre gondoltunk. -
Sátán44
addikt
válasz (ÉN)közPONT #156 üzenetére
Az anyagi oldal meghatározó az ember életében és nem mindenki engedheti meg,hogy fokozatosan haladjon.Ismerek olyan embert,aki 10 évig gyűjtött az első motorjára és az nem simson volt!Azóta is él, neki Honda 600 CBF-je van.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Aaalbi
tag
válasz (ÉN)közPONT #182 üzenetére
Na akkor konkrét leszek.
Én mentem gsx-r 750-el és egy zx-636-r-el.
És a 636 javára döntenék.
Képzeld éreztem hogy jobb volt a Kawa kanyarban.
Nekem ez a véleményem.
Ha más nem érzi a kanyart úgy mint én az az ő baja.
Nem tudok vele mit csinálni.
''Mi az hogy sportgépeknél a teljesítményen van a hangsúly?''
Kanyarban nem mész? Csak egyenesen gyorsulsz folyamatosan?
Akkor biztos hogy csak teljesítmény kell.
[Szerkesztve] -
Aaalbi
tag
válasz (ÉN)közPONT #184 üzenetére
Gixxer 2003
Kawa 2005
Futómű gyári mindkettőn. -
Aaalbi
tag
válasz (ÉN)közPONT #186 üzenetére
Attól még jobb volt.
Ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy az új 1000esek jól fordulnak.
Csak nem érzed azt a biztonságot mint a 600ason.
A 600asnak jobb a visszajelzése a motoroshoz, mert egyszerűen kisebb az egyész motor. -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz (ÉN)közPONT #190 üzenetére
Kb ennyire fagytam át
még mindig didergek .....FUXxxxxxxxRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
net84
őstag
válasz (ÉN)közPONT #263 üzenetére
a VT750-et magának nézte, én max 20 év mulva vennék ilyet, ő viszont imádja a choppereket
egyébként a hornet sem olyan rosz, de neki egyáltalán nem jön be, én meg akkor díjaznám, ha nagyon jó ára lenne...Read only...
-
Integra
titán
válasz (ÉN)közPONT #355 üzenetére
szombaton volt kint egy tavaly ezres rr meg egy idei
hihetetlenül otthagyta az idei ezres, olyat tolt alul...
csak néztünk...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz (ÉN)közPONT #384 üzenetére
iszonyat szép lett az új r6, tényleg állat.
de nagyon nem félek tőle ssp-ben még mindig aláz a régi rr...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sowi
őstag
válasz (ÉN)közPONT #400 üzenetére
ezt mondjuk minden motoron erdemes betartani ha sokaig szeretne hasznalni az ember
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Integra
titán
megjött az új superbike, van benne új ezres fazer teszt...
háááát, ha nem villant a honda egy ilyen ezrest, akkor a mostani hatszázas fazer s mellé beköltözik a nagytesó...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Chris82
senior tag
Kuldok kepeket majd a cimedre, nem felejtem el csak a laptopom mindjart lemerul.
-
Integra
titán
válasz (ÉN)közPONT #407 üzenetére
ez faternak megy. vagy ez lenne, vagy félidomos superfour. és bizony utóbbi is brutális, iszonyat jó gép, teljesen más karakter.
egy dolgot olvasok, hogy az új fazer injektora nem egy hűbelebalázs, rángat, nem is értik ezt hogy tudták ilyenre csináln. ami azért ciki ha ez tényleg így van.
megvárjuk az első nagyteszteket, meg majd megyünk yamakához is tesztmotorzni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
[lAyCsI]
addikt
öööö, én erre azért nem vennék mérget... de ne legyen igazam
-= No way back from Here =-
-
RadeonExClÛB
tag
válasz (ÉN)közPONT #407 üzenetére
WOW de szép gép van ott fent. Majd 10 év múlva esetleg lesz egy ilyen gépem ha még élni fogok .
-
törölt tag
válasz (ÉN)közPONT #435 üzenetére
jo-jo. de megnosultel?
-
Integra
titán
válasz (ÉN)közPONT #435 üzenetére
szimpi nagyon az új fazer, de 150le...
őrület. apám kurva jó kondiban van, de már 52 lesz.
az ő karakteréhez a superfour jobban illik. meg azon anyám se csúszkálna le mögüle.
mentünk vele, ez a motor viszont egyszerűen hibátlan. tényleg tökéletes. motor, váltó, futómű, dual cbs, minőség, szóval csillagos ötös. kiforrott bringa
fazerből lehet hogy megkéne várni a 07-es modellt, addígra a nyavajáit is kijavítják valszeg...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz (ÉN)közPONT #442 üzenetére
1értelmű... itt a haverkodás lenne a lényeg
-= No way back from Here =-
-
Integra
titán
válasz (ÉN)közPONT #450 üzenetére
hát igen... fater sosem volt a wheelie meg stoppie bajnoka, az majd az én tisztem lesz
ő a motorozás megtestesült mintaképe, ahogy mondod az a tipikus úrvezető....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz (ÉN)közPONT #438 üzenetére
hehe, nem kell ugy elkapkodni. szoval aposnak vannak eros ervei de hogy all a motorozashoz?
-
Chris82
senior tag
válasz (ÉN)közPONT #482 üzenetére
Hi! Megnézted a képet amit küldtem? Tetszik a gép?
-
Integra
titán
válasz (ÉN)közPONT #482 üzenetére
te se tudod, hogy van e fényszóró átalakító szett?
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz (ÉN)közPONT #488 üzenetére
azt vágom hogy hid rendszerek autókhoz vannak, valszeg motorokhoz is, de hogy itthon kapni e... meg ennyiért ebbe a motorba már nem éri meg.
anno a zindex motoros topicban láttam valamikor régen valami házi átalakítást, de már rég nem találom, ráadásul a fene tudja meddig stabil egy ilyen cucc, na meg vizsgán mit szólnak hozzá.
ezekről a xenon szerű izzókról meg nem tudok valami sokat, autókban is látni kékfényű ''tuning'' izzókat, de csapnivaló mind, xenon-like vagy mi a fenék, kb ilyen 4ezres árban, de azt hallom tulajoktól, hogy kiszámíthatatlan az élettartamuk...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Chris82
senior tag
válasz (ÉN)közPONT #488 üzenetére
Hát egyenlőre még nincs nálam, mert a papírok még nincsenek elintézve teljesen. Jövő héten már szeretném megjáratni a senoritát.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- LEGO klub
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- OLED TV topic
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- További aktív témák...