Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• alvaro

senior tag

válasz emvy #36131 üzenetére

Guminyomásra vigyázz, a GV250-nel mi is úgy kezdtük, hogy csúsztunk egyet decemberben, 6 fok, vizes út, mindjárt a vétel napján. Aztán mikor megnéztem a nyomást, bizony kiderült, hogy köszönőviszonyban sincs azzal, amennyinek lennie kéne.
    Meg tavalyelőtt a szilveszteri guruláskor is zakózott egy srác a túl "lapos" gumi miatt.
    Magam részéről meg inkább túlfújom kicsit, ami csak a kezem ügyébe kerül, abból még nem volt baj :D

• Ferdzsoo

addikt

És ugye akkor még azzal nem is számoltál hogy már melegebb gumiban nézted a nyomást ami ilyenkor kb 0,5-07baral több mint hidegenl. A gyári guminyomás értékeket pedig álltalában hideg gumira adják meg. Nézd meg a haszn- ut.-ban.

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

• Integra

titán

szerezzél be de sürgősen egy olyan nyomásmérőt, mint amit én is vettem, iszonyú jó!!
    én is most értem haza, igaz csak hannoverből, betoltam a motort a garázsba és leszakadt az eső. még gondolkodtam is rajta, hogy körülnézek a városban esetleg, de szerencsére lusta voltam és kezd mindjárt az első focimeccs.. :DDD

sikerült az eddigi 5.8-as átlagom most hétvégén feltornászni 6.3-ra:DDD
    hihetetlenül jól fogyaszt az rr ahhoz képest, hogy megyek vele, csak ámulok-bámulok. ahogy olvasom a német motoros újságokat, a fireblade is hozza a hondától elvárt adatokat ezen a téren is. nem rossz. :)

ja és vicces, tucatszámra jönnek ki az s1000rr vs japó tesztek és a németek írják, hogy utcán még mindig a blade az etalon, és amit pályán veszít, az annyira minimális, hogy vérprofinak kell lenni hozzá, hogy valaki kimotorozza. nagyon érdekes ahogy az s1000rr-ről gondolkodnak amúgy, nagyon meglepődtem rajta..

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Aktív témák

Hirdetés