Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anaren91
üzenetére
Nos, ahogy itt nézem, ez nem olyan egyszerű dolog.
Itt láthatod a kábelkiosztását a kontrolernek. Amint láthatod, a power kábelei 3,3V illetve 7,2-9V feszültséget vesznek föl. Továbbá a PS2 kontroller több kábelen, is kommunikál, nem csak a szimpla DATA+ DATA- csatornákon. Tehát sajnos az átvágod, átforrasztod módszer nem alkalmas USB kommunikációra.
-
-
Rivaul
addikt
válasz
Anaren91
üzenetére
Nem kell lézer vágó. A flexel ajtóstól rontasz a házba
Nekem ilyen van kb 3k-ért találsz. Ehhez van mini flex fej kb 2 centis korong amivel tökéletesen lehet aprólékos vágásokat csinálni s utána finomra csiszolni. Még így is a kereten belül lennél s messze jobb végeredményt érhetnél el, pl a plexit is meg kell vágni. Ha még is flexel állsz neki kérlek tedd fel youtube-ra.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is ezt tenném. Amit magam meg tudok csinálni az úgy is nagyobb elégedettséggel tölt el.
Mert ahogy olvasgattam táblába adják...annyi meg kell a fenének.