Hirdetés
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
Ennek elég sok, a router-től független oka is lehet. Például a hálókártya (az USB-s megoldások viszonylag kis távolságon működnek jól), az antenna elhelyezése (egy íróasztal tetején elhelyezett antenna rengeteget tud javítani jelszinteken egy földközelben a gép hátuljából vezetékerdőben kikandikálóhoz képest), valamint a fal anyaga sem mellékes ( nállam egy wrt54gl router egy wmp54g szintén linksys hálókártyával működik egy könnyűszerkezetes házban, amin át kell lőnie az két fal és kb 4m távolság. A hálókártya 100%-os jelet detektál a router-ről, míg ugyanez fordítva csak 45~50%, pedig mindkét eszköz egy magasságban van ami korlátozhat az csak annyi, hogy az antenna a gép hátulján van de a router felé néz.
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
jpisti
senior tag
Minden transzformátor az első pillanatban nagyon sok áramot vesz fel mint az köztudott ezért csak un lomha kioldású biztosítékot illik elé rakni. Ezek a tápok alapban kb 5 W-ot képesek fogyasztani ehez jön a felvett W-ok és a veszteségek W-inak száma. ezekkel is illik számolni.
-
jpisti
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Amim van: WRT54GL @ Tomato v.: 1.01.0918 (kb.: 3 éve megy minden gond nélkül)
Amit szeretnék: Most 1 gép van kábelen és 3 gép WiFi-n csatlakoztatva a routerre. A napokban végre lecserélem a régi 1megás előfizetésemet egy 5 megásra és szeretném korlátozni a gépeknek kiosztott sávszélességeket.
Tudna valaki segíteni a megvalósításban? (láma kompatibilis leírásra lenne szükségem)Előre is köszönöm.
Üdv: jpisti
Ja... és érdekelne, hogy valaki magyarított-e már firmware-t ehhez a routerhez?
[ Szerkesztve ]
-
jpisti
senior tag
Köszi!
A frissítésen gondolkodtam de amíg ez tökéletesen működik addig minek kockáztassak?
Régen, ha kijött egy új BIOS vagy firmware addig nem nyugodtam amíg nem voltam "up to date" de ezek az idők elmúltak... Manapság már a gép van értem és nem fordítva.Üdv.: jpisti
-
jpisti
senior tag
Üdv mindenkinek!
Kicsit OFF a kérdésem, de talán megbocsájtjátok. Van egy WRT54GL-m és le szeretném cserélni. Olyan routert keresek amire rá lehet csatlakoztatni egy HDD-t usb porton keresztül. Tudnátok segíteni a választásban? Mindenképpen olyan megbízható társat keresek mint a j öreg GL.
-
jpisti
senior tag
válasz PonPon #10524 üzenetére
Bár, szóba került egy NAS meghajtó is. Így megmaradhatna a jó öreg WRT54GL is.
Nekem csak egy hálózati meghajtóra lenne szükségem amire felmásolhatom azokat a dolgokat amikre minden gépen szükségem van. Még esetleg azt kellene megoldanom, hogy a nyomtatómat is valahogyan a hálózatra kerüljön.A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest