Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
veterán
válasz Hurkaleves #9550 üzenetére
Az a Tomshardware-es nagy összehasonlítás elég sok helyen sántít... (sokan mondták már sok helyen, hogy nem releváns)
Ez szerintem hitelesebb.
[link]
Látszik, hogy a szintetikusoknál egyértelmű, valós alkalmazásokban pedig a felbontás növekedésénél észlelhető legjobban különbség. Nem eget verő különbség, de megvan és akkor még ott a HD támogatottság és az ár...[ Szerkesztve ]
-
Szasinka
tag
válasz Hurkaleves #9562 üzenetére
Akkor 30k-ért a gto jobban megéri úgy, hogy még van rajta gari?
-
Neoteric
addikt
-
Szasinka
tag
válasz Hurkaleves #9566 üzenetére
Megpróbálom megboltolni, hogy a mostani karimat számítsák be, meglátjuk mi lesz és köszönöm a segítséget.
-
i are robot
senior tag
válasz Hurkaleves #11296 üzenetére
Bocsi, azt elfelejtettem mondani hogy új gépbe lesz, egy P35-ös lapban Q6600-al.
A másik meg hogy azt hiszem ezeknél a programokknál az élsimítás meg a textúrázás annyira nem számít, hanem ha minden igaz akkor csak a „nyers erő”, szóval a mindenféle DX okosságok talán nem kellenek, hanem csak a kraft. De ha nagyot tévedek, akkor valaki okosítson ki, mert igazából erről nem könnyű informálódni, tekintettel hogy a többség játékhoz veszi ezeket a kártyákat.
[ Szerkesztve ]
-
i are robot
senior tag
válasz Hurkaleves #11298 üzenetére
És mondjuk ezek közül melyik javallottab?:
- hasonló áron 9600GT vagy olcsóbb 3870 ref. órajelű változat közül valamelyik
vagy
- hasonló áron HIS 3870 Iceq Turbo 1×év garis, vagy Sapphire 3870 ref. órajel 2×év garis, vagy ASUS 3870 TOP 3×év garis közül valamelyik (az ASUS valamiért nem szimpatikus, de ez szubjektív)?
A Ready rendeléses árlistáiban böngésztem, ott már egészen baráti árak vannak.
-
i are robot
senior tag
válasz Hurkaleves #11301 üzenetére
Ami azt illeti, mindig is ATI kártyáim voltak, nem mintha olyan sok lett volna, és most is oda húz a szívem. Igazából az a HIS IceQ 3870 Turbo csiklandoz nagyon, a Ready-nél ca. 41K, de arra csak 1 év garit adnak, ami azért elgondolkodtató. Meg az is szempont hogy mennyire hangos/hatékony a hűtése, és azt a keveset amit olvastam a 9600GT-kről, azok szerint a ref. hűtés nem a legszerencsésebb. Az IceQ-n pedig az AC hűtés, meg hogy alapból húzva van, elég jól hangzik. Nem hiszem hogy sokat akarnék p×csölni a tuninggal, van fontosabb dolgom is.
Azon gondolkodtam még, hogy veszek most valami minimálisan elégséges kártyát, 8600GT-t vagy 2600XT-t, esetleg egy 3650-est, és félév múlva egy annál sokkal jobbat, de aminek az ára addigra már jóval kellemesebb lesz. Csak mondjuk nem üveggyöngyért szeretném ezt elcserélni, hanem hogy lehetőleg ne bukjak rajta. Fene tudja mivel járok jobban.
[ Szerkesztve ]
-
i are robot
senior tag
válasz Hurkaleves #11339 üzenetére
Én is úgy gondolom, csak azt hiszem nem sok embernek van Club3D-je errefelé, mert nem sok infót találtam róla. Viszont ez a két kártya CGNX_G882DDF, CGNX_G882DD ugyanannyiba kerül a fent említett áron, de nem tudom mi lehet a nyákok között a különbség. A hűtést legfeljebb idővel lecserélem rajta, de a nyák, abban mi lehet a difi? És egyik sem referencia. Megnéztem az milyen, de nem ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
pilsner
aktív tag
válasz Hurkaleves #17927 üzenetére
20ezrem nem lenne rá. és nem annyira játszani akarok, a leguccsó gém amit komolyabban játszottam az a ut 2k4 volt, és egy mx440esen is elfutott. én csak egy jó választást akarok, hogy azért a kb 12 ropiért melyik éri meg jobban.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
Tomate
veterán
válasz Hurkaleves #17927 üzenetére
Jah. Adatlap alapján néztem a 2600-os Sempront! Nem tudtam, hogy van másik alternatíva 5000+Még egy 4850-is kihajt 3,2re húzva! (saját tapasztalat )
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest